Előző
Következő
új cikk

Választás 2018

Márki-Zay János: másoknak ment el az eszük

nepszava.hu|2018. febr 25. 17:51
[A+ A-]

Kiáll a fiáért Márki-Zay János. A nyugalmazott matematika-fizika szakos tanár gyermeke, Péter Hódmezővásárhely szinte teljes ellenzéki támogatással induló független polgármester-jelöltje. Az édesapa a Facebook-oldalán kommentálta Lázár János miniszter és a fideszes jelölt, Hegedűs Zoltán pénteki videóbeszélgetését, amelyben előbbi bolondnak nevezte Márki-Zay Pétert. (Az interjút az mno.hu, az apa válaszát a 168ora.hu vette észre elsőként.)

„...a magyar múltban az ellenfelek igen gyakran a fair play szabályai szerint küzdöttek meg egymással. Mára ez a Fidesz részéről feledésbe merült. De ha valóban bolondnak tekintik a másik felet, akkor miért rettegnek mégis a két hónapja politizáló fiam indulásától. Egy bolondot talán nem nehéz legyőzni?

Nem kétséges, hogy ez ismét a Fidesz mocskolódó, gyűlöletkampányának a része. A fiam nem készült politikusi szerepvállalásra. Szerzett 5 diplomát egyéb területről. Beszél több nyelvet. Folytatja a családi hagyományokat, mert felmenői mindkét család részéről a közösség szolgálatában, a közösségért cselekvő értelmiségiek voltak kb. 200 évre visszamenőleg. Családjában 3 akadémikus van.

Nem úgy tűnik, hogy ő lenne bolond. Egyre inkább az látszik, hogy ellenfeleinek ment el az esze!”

Lájkoljon minket a Facebook-on is!