Előző
Következő
új cikk

Kultúra

Díj férfiaknak, akik a nőket segítik

Népszava|2018. márc 8. 05:50
[A+ A-]

A mai nappal egy nőkről szóló kezdeményezés - Vigyázz, kész…NŐK 2018 - lát napvilágot, amit a VKN online magazin indít nőket érintő témákban. A rendezvénysorozat 2018. március 8-tól 2019. március 8-ig tart, amikor is ünnepélyes keretek között adják át a jelen kezdeményezéssel együtt megalapított Zoltán-díjat, amit olyan férfiak kapnak, akik segítik a nők bizonyos csoportját munkahelyükön vagy karrierjükben, a hétköznapi életükben vagy elesett helyzetükben. A sorozat keretében nyilatkozók között lesz többek között pénzügyi-gazdasági szakember, művész, üzletasszony, protokoll szakértő, sportoló, zenész és sok „hétköznapi” nő.

Még a legmagabiztosabb nők is kérdéseket tesznek fel maguknak. Vajon a jó utat járom? A megfelelő karriert választottam? Késő már változtatnom? Lesz erőm az újrakezdéshez? Biztos, hogy jó anya leszek?

- Persze fontos a céltudatosság, de bizony időnként elfogy az erő – mondja M. Kovács Ágnes, a portál alapító-főszerkesztője. - Sok jó ötlet valósulhatna meg, számtalan nagyszerű vállalkozás jöhetne létre, ha mernének a nők kérdezni, ha meg lenne bennük az erő az induláshoz, vagy a folytatáshoz, esetleg a gyökeres változtatáshoz. Ebben igyekszünk mi sok jó példával és konkrét válaszokkal szolgálni a rendezvénysorozat keretében.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!