Előző
Következő
új cikk

Belföld

Tarlós szerint az ellenzék közös pontja Orbán gyűlölete

nepszava.hu|2018. márc 8. 11:00
[A+ A-]

Fotó: Molnár Ádám

"Az ellenzéki pártok talán egyetlen közös nevezője a mániákus Orbán-gyűlölet" - mondta Tarlós István budapesti főpolgármester a Magyar Hírlapnak adott interjújában.

Tarlós arról is beszélt, hogy ha az ellenzék nyer a választásokon, akkor "akkor nem túl sok idő kell, és harangoznak a magyar életformának."

A Fidesz időközi hódmezővásárhelyi polgármesterválasztási fiaskójáról a következőket mondta: "Hódmezővásárhelyen valaki taktikai hibát vétett, de az ellenzéknek ettől függetlenül észre kellene vennie, hogy ezt a választást nem ők nyerték meg, hanem egy jobboldali beállítottságú, hívő keresztény ember. Az a hurráhangulat, amit az ellenzék most igyekszik kiterjeszteni, nem egészen indokolt. Nem lehet azt mondani, hogy semmi nem történt, de azt még kevésbé, hogy ezzel eldőlt április 8-a. Ilyen beállítottságú embert az ellenzék nem sokat fog tudni maga elé állítani. Közben pedig az ellenzéki pártok marják egymást, és van fél tucat miniszterelnök-jelöltjük."

A főpolgármester a Rácfürdővel kapcsolatban hozzátette: "lesznek előfeltételezések az üzemeltetésről, akárcsak a budapesti díszkivilágítás és az Elios Zrt. „várható” kapcsolatáról".

Sarkadi-Nagy Márton

Lájkoljon minket a Facebook-on is!