Előző
Következő
új cikk

Vélemény

Fideszes útikönyv

Népszava|2018. márc 9. 06:03
[A+ A-]

Bécs – mocskos, büdös, a bevándorlók teleköpködik a Mariahilfert, a Stephanskirchét oldalba vizelik, mecsetet akarnak építeni a Grabenen, a Hofburgot dzsámivá akarják átalakítani, Schönbrunnba költöztetnék a kádit és a Korán alapján működő bíróságot, amely kézlevágással büntetné a keresztényeket, ha mohamedántól lopnak.

Berlin – koszos, tetves, a migránsok a keresztény, fehér német nők szoknyája alá nyúlnak, be akarják vezetni a német elemi iskolákban a kötelező arabot. A defterdár pedig beszedné az adót a szőke, gonosz germánoktól. A VW művekből csőbombagyárat csinálnának.

London – a Buckingham palota „no go” zóna lesz, a migránsok az emeletes busz tetejéről ledobálják a tisztességes anglikán brit brexites nyugdíjasokat, a Tower tövében alszanak, kigúnyolják a medvebőr kucsmásokat, alig gagyognak angolul, mégis menedzserek akarnak lenni.

Róma – a betolakodók a Colosseum tövében részegen szunyálnak lopott pokrócokon, bűzlenek, mert nem fürdenek még a Trevi kútban sem, a Forum Romanumon arab disznóságokkal firkálják tele a márványoszlopokat, minaretet akarnak a Spanyol lépcsőn.

Madrid – az illegális bevándorlóknak eszükbe sem jut megnézni a Pradót, ha serrano sonkát látnak, öklendeznek, a királyra sértő megjegyzéseket tesznek, arab homokosok akarják ellepni a Costa Bravát.

Athén – az alattomos migránsok aláássák az Akropoliszt és az antik, görög kultúrát, fingjuk sincs, ki volt Periklész, kiröhögik a fura lépésű őrségváltást, a fociban a törököknek drukkolnak, a görögök ellen hangolják a macedónokat, a görögkeleti papok szakállát meghúzogatják, az Antigonéról azt hiszik, hogy anti go zóna, a szunioni naplementét eltakarják a kínai keresztény turisták elől, a maratoni távot felemelnék 43 kilométerre, .

Előkészületben a második kötet: Paraszt Párizs – Bunkó Brüsszel – Sebhelyes Stockholm – Aljas Amszterdam.

Majláth Mikes László író