Előző
Következő
új cikk

Belföld

Meglepetés! - A Lungo Drom csatlakozik a Békemenethez

nepszava.hu|2018. márc 13. 14:18
[A+ A-]

Fotók: L.Ritók Nóra/Facebook

A hazai cigányság megtapasztalta, hogy az elmúlt nyolc évben a kormány felzárkózási és integrációs programjai valódi elkötelezettséget mutatnak arra nézve, hogy a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok életében valódi pozitív fordulat álljon be - indokol a Farkas Flórián vezette szervezet. Hát ha csak így nem. 

A szervilis dicshimnusz azonban folytatódik: a kormány rendkívüli erőfeszítéseket tesz a hátrányos helyzetben lévők, így különösen a hazai cigányság társadalmi felzárkózása érdekében. A Fidesz-KDNP pártszövetség jövőképének középpontjában a felemelkedő nemzetünk áll, amelyben a sorsközösséget az ezzel járó jogokat és kötelezettségeket egyaránt vállaló cigányság is szervesen beletartozik. 

(lásd: Orbán lemigránsozta a magyarországi cigányokat )

 A Soros-terv részeként különböző migrációt segítő szervezetek igyekeznek az ellenzéket segíteni, akik számára a hazánk, a kereszténységünk, az Isten, a nemzet és a család nem érték – közös múltunk és kultúránk lerombolását tűzték ki célul maguk elé. Kiadó: "Lungo Drom" Országos Cigány Érdekvédelmi és Polgári Szövetség.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!