Előző
Következő
új cikk

Választás 2018

Ebolás és AIDS-es migránsokkal akarja megverni a Fidesz Kunhalmit

nepszava.hu|2018. márc 22. 11:20
[A+ A-]

Népszava illusztráció: Tóth Gergő

Kampánygyűlést tartott a pestszentimrei–pestszentlőrinci választókerületben Kucsák László országgyűlési jelölt, számol be a Magyar Nemzet. A Kunhalmi Ágnes körzetébe meghívott ifjabbik Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője borzolta a kedélyeket gyűlöletkeltő közhelyekkel.

Először Kucsák beszélt, 15 percben, intézmények felújításáról - írja alap. Aztán a Békemenetet is szervező CÖF szóvivője, Lomnici másfél órában uszított a menekültek, az EU és az ellenzék ellen.

Állítólag egy orvos figyelmeztette Lomnicit - derült ki beszédéből -, hogy a tömeges bevándorlás egészségügyi kockázatokkal jár. Példaként elmondta, hogy Nigériában a lakosság többsége AIDS-fertőzött, és emellett behoznak olyan dolgokat, mint az ebola. Lázár János bécsi videójával kapcsolatban is megcsillogtatta tájékozottságát az alkotmányjogász, mikor azt mondta, Bécsben már saríarendőrök járják az utcákat. A gyűlésen az egyik résztvevő arról érdeklődött, mit lehet tenni az interneten mocskolódó ellenzék ellen. A CÖF szóvivője megismételte Orbán Viktor miniszterelnök jogi, erkölcsi, politikai felelősségre vonásra vonatkozó ígéretét.

Billegő körzet a 18. kerület, ahol a hatalomváltás reális opció – mondta Kunhalmi Ágnes jelöltbemutatói fórumán, két hete. Pestszentlőrinc és Pestszentimre mintegy 100 ezer lakosa nem tud kihez fordulni a kerületben, ahol a kormánypárt az úr, tette hozzá: épp ezért fideszes és jobbikos szavazók egyaránt megtisztelték ajánlószelvényeikkel. Úgyhogy Kunhalmi érzi, hogy most behozza azt az 56 voskot, amivel négy éve alulmaradt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!