Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről: Ön humoránál van?

Népszava|2018. ápr 14. 05:07
[A+ A-]

Arató András

Klubrádió

Köszönöm a kérdésben finoman elrejtett bókot, amely a humoromat létezőnek állítja be, aminél vagyok-e még. Ha elfogadjuk a kiinduló feltételezést, miért is ne tennénk, akkor természetesen. A humor sokkal hosszabb életű, mint egy választási ciklus. Sőt, háromnál is.

Avar János

újságíró

Muszáj, Rejtő hősének a hátában a kés, de csak akkor fáj, ha nevet. Én például azon, hogy a Lehet Más a Pénz párt már harmadszor biztosította a Fidesz kétharmadát, de most is nekik áll feljebb. Vagy azon, hogy pártunk és kormányunk most a kitalált migránsok helyett igaziakat kíván csinálni. Magyarokból. Nyugaton.

Bolgár György

rádiós újságíró

Persze. Ami itt történt, az vicc. Csak az a baj, hogy rossz vicc, és azok nevetnek elégedetten, akiknek nincs is humorérzékük.

Farkasházy Tivadar

Hócipő

Mivel abból élek, volt már egy pár drámai esemény körülöttem hatvan év alatt, amikor ugyanúgy kellett dolgoznom. De most annál szívesebben teszem, mert a Hócipő sokaknak nyújt vigaszt. S időleges győzelmet a gazemberek felett, bár azt hiszik, ők van felül. A humor ugyanis csak felfelé ütős, lefelé csak Horthy lovascsendőre ütött. Bár most érdekes dolgokat szerelnek a Szalay utcában, készülve a szombati tüntetésre, amelyen kétezer Chikán Attila fog randalírozni Kornait éltetve.

Friss Róbert

újságíró

Persze, igyekszem, mert ebben az országban soha nem lehetett, nem is volt érdemes humor nélkül sem élni, sem meghalni.

Horváth István

hírlapíró

Azt is elrabolta a rablóbanda.

Veress Jenő

a Népszava főmunkatársa

Hogy vagyunk, hogy vagyunk? - tréfálkozott Orbán Viktor. Jól vagyunk, jól vagyunk, tréfálkozik kb. már mindenki. De mert annyira féktelenül humoromnál vagyok, egy székely viccet is szabadjon… Két góbé ballag az erdőben. Egyszer az egyik fogja fejszéjét és kétharmadban belevágja a másik hátába. - Te koma, ez most vicc vót? - Nem a'! - Akkor jól van, mert viccnek egy kicsit durva vóna…

Lájkoljon minket a Facebook-on is!