Előző
Következő
új cikk

Belföld

Hétfőn vigyen magával esernyőt!

idokep.hu|2018. ápr 15. 22:09
[A+ A-]

Hétfőn is sok felhő lesz felettünk, több helyen fordulhat elő eső, zápor, nyugaton helyenként egy-egy zivatar is kialakulhat. A középső országrészben élénk, néhol erős lesz a délkeleti szél. Hajnalban 13-17 fokot mérhetünk, napközben pedig 18-25 fok között alakul a hőmérséklet. 

Kedden is a felhők lesznek túlsúlyban. Továbbra is számítani kell kisebb esőre, záporokra, Dunántúlon egy-egy zivatar ismét előfordulhat. Nyugaton élénk lehet az északias szél. A legmagasabb hőmérséklet 16-24 fok között alakul, keleten lesz melegebb az idő. 

Szerdán kezdetben délkeleten eshet, majd megszűnik a csapadék, és délután már hosszabb napos időszakokra számíthatunk mindenhol. Többfelé megerősödhet az északias szél. Napközben 19 és 23 fok közé melegszik a levegő.

Csütörtökön már többfelé zavarhatják meg gomolyfelhők a napsütést, ennek ellenére többnyire napos időre van kilátás. Csapadék nem várható. Élénk lesz a szél. Kissé visszaesik a hőmérséklet, 17-20 fok valószínű. Pénteken is folytatódhat a száraz, napos idő.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!