Előző
Következő
új cikk

Belföld

Kedden is sok lesz a felhő

nepszava.hu|2018. ápr 16. 17:01
[A+ A-]

Illusztráció/AFP

Kedden erősen felhős vagy borult lesz az ég, csak átmenetileg, rövid időszakokra vékonyodhat el, szakadozhat fel a felhőzet. Elszórtan várható kisebb eső, zápor,  de egy-egy zivatar is kialakulhat. Hajnaltól a szél előbb nyugaton, később egyre nagyobb területen északira fordul, napközben a Dunántúlon, este északkeleten meg is erősödik. Hajnalban 10-16, napközben 17-23 fok között várható a hőmérséklet. 

Szerdán felszakadozik, csökken a felhőzet, napközben már napos idő valószínű. Reggel helyenként záporeső előfordulhat. Az északi, északkeleti szél megerősödik, a Tiszántúlon viharossá is fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15, a legmagasabb nappali 18 és 23 fok között alakul.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Az északi szél elsősorban keleten lesz időnként erős. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12, a legmagasabb nappali 18 és 23 fok között alakul.

Pénteken túlnyomóan derült, napos, száraz idő várható. A északi, északkeleti szél helyenként keleten megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11, a legmagasabb nappali 18 és 22 fok között alakul.

Szombaton túlnyomóan napos idő várható, főként az esti órákban lehet több gomolyfelhő az északi tájakon. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali  18 és 23 fok között alakul.

Vasárnap túlnyomóan napos idő várható, főként az esti órákban lehet több gomolyfelhő az északi tájakon. Csapadék nem valószínű. A délnyugati szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 11, a legmagasabb nappali 18 és 23 fok között alakul. ( forrás: met.hu)

Lájkoljon minket a Facebook-on is!