Előző
Következő
új cikk

Belföld

7-en a 7-ről - Ön venne most médiabirodalmat?

Népszava|2018. ápr 21. 05:07
[A+ A-]

Népszava fotó

Arató András, Klubrádió

Az általam ismert pénzügyi konstrukciókkal, amelyek például arról szólnak, hogy a kölcsönt vissza kell adni, aligha próbálkoznék a bővítéssel. A NER-ből jól ismert megoldások, például a visszatérítéssel nem terhelt támogatások, finanszírozás a közpénz jellegét elvesztett közpénzből, vagy az állami hirdetések zuhataga gazdasági szempontból kecsegtetőek. Ezek igénybe vételétől azonban még akkor is eltekintenék, ha a kormány rendeleti úton kitiltaná az országból a tükröket.

Avar János, újságíró

Minek néznek engem?! Láttak szotyolázni a felcsúti stadion páholyában? Kaszinótulajnak néznek? Eszesebbnek Zuckenbergnél? Tényleg azt képzelik, hogy médiabirodalom fennmaradhat ellenükre és patrónusuk áldása nélkül? Akkor nem is Soros-zsoldosnak, hanem egyenesen Sorosnak néznek.

Bolgár György, rádiós újságíró

Persze, meg még kérnék tíz deka párizsit. Egyébként nálunk mostanában nem venni szoktak médiabirodalmat, hanem megszabadulni tőle, nehogy a középhatalom kétharmados uralkodója megorroljon a tulajra. Jobb a békesség. Úgyhogy inkább mégsem veszek semmit. Legföljebb majd ha nagy vezérünk rábeszél, és ad is hozzá némi kész-, pardon, közpénzt.

Farkasházy Tivadar, Hócipő

Hogyne, csak előbb befejezem mind a nyolc cikkemet a Hócipőben, amit azért írok, mert magamnak nem kell fizetnem, utána megtervezem a lapot, adminisztráció, előfizetők problémái, közben 150 kép alá aláírás, majd megint rimánkodom a nálunk is szegényebb olvasóknak néhány forintért. Mi is volt a kérdés?

Horváth István, hírlapíró

Én egyszerű hírlapíró vagyok. Kérdezzék a filmproducereket, történész asszonyokat és gázszerelőket.

Horváth Zoltán, újságíró

Én most legelsősorban levegőt szeretnék venni - ha hagynák. A médiabirodalom csak a második...

Veress Jenő, a Népszava főmunkatársa

Nem költenék ilyesmire. Úgyis megveszi nekem a Roszatom.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!