Előző
Következő
új cikk

Bulvár

Mi történt Pokorny Liával? - Sorra mondják le az előadásait

nepszava.hu|2018. ápr 25. 09:35
[A+ A-]

Forrás: PL/Facebook

Lefegyverző a természetessége civilben és színpadon egyaránt - írta a népszerű színésznőről a minap Bóta Gábor a Népszavában. Most pedig egy üzenet jelent meg a közösségi portálon, miszerint  Pokorny az elmúlt időszakban több előadást is lemondott.

Az ok pedig az "rém", ami meglehetős gyakorisággal fenyegeti azokat, akik a hangjukból (is) élnek, színészeket, előadóművészeket. Az Átrium üzenete: 

Forrás: PL/Facebook

Forrás: PL/Facebook

Tisztelt Közönségünk!

Pokorny Lia akut hangszálgyulladás miatt az elmúlt időszakban több előadást is lemondott. Orvosi javaslatra az április 29-ére, vasárnapra kitűzött Pillanatfelvétel előadások közül csak az egyik előadást, az este 19:30 órakor kezdődőt tudja vállalni.

A délután 15 órára kitűzött előadásra megvásárolt jegyek a helyek erejéig becserélhetők az esti előadásra, illetve visszaválthatók az Átrium jegypénztárában május 15-ig.

Esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kérjük, forduljanak az Átrium értékesítési munkatársaihoz a jegy@atrium.hu címen. A kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük, köszönjük megértésüket!

Pokorny Liának jobbulást kívánunk!

Lájkoljon minket a Facebook-on is!