Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Megöltek egy 8 éves kislányt

nepszava.hu|2018. máj 19. 09:20, frissítve: 2018. máj 19. 18:36
[A+ A-]

FOTÓ: police.hu

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 8 éves sólyi kislány halálának körülményeit - írja a police.hu.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába május 18-án 21 óra 41 perckor tett bejelentést egy 8 éves kislány édesapja gyermeke eltűnése miatt.

A rendőrség a társszervek bevonásával azonnal megkezdte a gyermek felkutatását, akinek a holttestét május 19-én 2 óra 33 perckor Királyszentistván közelében találták meg. A rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A veol.hu információi szerint este már keresték a szülei a nyolcéves kislányt Sólyon, de nem találták meg. Aztán hajnalban a vilonyai zsilipnél az ott dolgozók találtak rá holtan, ruha nélkül, ezt mondta egy helybeli férfi szombaton reggel a településen. Ő azt is hallotta, hogy este egy fiatalemberrel ment el a gyermek, vele látták utoljára. A férfi utalt rá, éjszaka rengeteg rendőr volt a faluban és helikopter is érkezett.

Őrizetbe vették a gyanúsítottat

Őrizetbe vettek a rendőrök egy embert, aki megalapozottan gyanúsítható a sólyi kislány megölésével - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombat délután. Nagy Judit elmondta: egy Veszprém megyei lakost vettek őrizetbe a rendőrök, és megkezdték a kihallgatását.  A rendőrség az ügyben a nyomozás érdekeire tekintettel egyelőre nem ad több információt.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!