Előző
Következő
új cikk

Belföld

Sikeres megegyezés - 5 párt támogatja az V. kerületi közös jelöltet

nepszava.hu|2018. máj 22. 10:13
[A+ A-]

Az V. kerületi időközi önkormányzati választáson közös ellenzéki jelöltként induló Nagy Béla nyugdíjas pedagógus (b3) a belvárosi Kamermayer Károly téren tartott bemutatkozó sajtótájékoztatóján. Nagy Béla mögött Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke, Tordai Bence, a Párbeszéd szóvivője, Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője, Gy. Németh Erzsébet, a DK fővárosi képviselője és Csárdi Antal, az LMP képviselője (b-j). MTI Fotó: Mónus Márton

„Közös ellenzéki jelölt az V. kerületi időközi választáson is” címmel tartott ma fél 11-kor sajtótájékoztatót az MSZP-Párbeszéd, a Demokratikus Koalíció, az LMP és a Momentum. Mint elhangzott, a közös ellenzéki jelölt az V. kerületi időközi választáson Nagy Béla.

Az együttműködésről már legalább egy hónapja tárgyalnak az ellenzéki pártok. Ahogy a VIII. kerületi polgármester-választáson meg tudtak állapodni egy közös jelöltben, úgy már hetek óta megvolt az egyezség az MSZP, a Párbeszéd és a Liberálisok között arról, hogy a Fodor-párt budapesti politikusát, Szabadai Viktort indítják - írja a Zoom.hu. Hogy ma mégis más közös jelöltet jelentettek be, annak a Liberálisokkal való vita elmérgesedése az oka.

Az MSZP sajtótájékoztatóját itt lehet követni:

Lájkoljon minket a Facebook-on is!