Előző
Következő
új cikk

Belföld

Egy-egy zápor, zivatar előfordulhat

idokep.hu|2018. máj 27. 08:06
[A+ A-]

A kép illusztráció. FOTÓ: Shutterstock

Vasárnap elsősorban a Dunától keletre alakulhatnak ki elszórtan helyi jellegű záporok, zivatarok, de emellett sok napsütésre készülhetünk. A szél csak zivatarok környezetében erősödhet meg. Délutánra 26 és 31 fok közé melegszik a levegő. 

Hétfőn helyenként párásan, ködösen indulhat a nap. Napközben ismét nyáriasan meleg, napos időre számíthatunk szórványos záporokkal, zivatarokkal. Gyenge, mérsékelt lesz a keleties szél. Délután 26 és 31 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden már kicsit megnyugszik a légkör, csak néhol fordulhat elő egy-egy zápor, esetleg zivatar. Helyenként megélénkül a délkeleti szél. Napközben 27-31 fokot mérhetünk.

Szerdán is nyárias melegre, sok napsütésre készülhetünk. Lokális csapadék legfeljebb a nyugati határ környékén alakulhat ki. Több helyen kísérhetik élénk lökések a délies szelet. Délután 27-30 fok valószínű.

Csütörtöktől újra visszatérhetnek a záporok, zivatarok. A délies szelet helyenként erős lökések is kísérhetik, így továbbra is nyáriasan meleg időre van kilátás.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!