Előző
Következő
új cikk

Belföld

Orbán Ráhel megünnepelte, hogy zsebre tette a divatipart

nepszava.hu|2018. jún 8. 10:41
[A+ A-]

Orbán Ráhel. Fotó: Népszava

Exkluzív és fényűző vacsorával ünnepelte Orbán Ráhel, hogy ő és köre immár megkerülhetetlen a divatiparban. Az egy nappal a Budapest Fashion Week előtt megrendezett esemény eloszlatta a szakmabeliek kétségeit azt illetően, kivel kell jóban lenni.

Hatalomátvétel volt a divatiparban: Orbán Ráhel megkerülhetetlen lett a magyar divat- és design területén, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) Divatipari Marketing Igazgatóságának vezetését pedig a miniszterelnök lányának barátnője, Bata-Jakab Zsófia kapta meg.

A hatalomátvételt – mint a 24.hu megtudta – egy exkluzív luxusvacsorával demonstrálta a szakmának Orbán Ráhel. A budapesti Fashion Week előtt egy nappal, április 26-án rendezett vacsorára az V. kerületi Ybl-palotában került sor. A Front Row Dinnernek keresztelt rendezvényen egy szűk, körülbelül 50 fős kör vehetett részt.

A főasztalnál ült Orbán Ráhel, Rogán Cecília és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezérigazgatója, Szivek Norbert, akinek Orbán Ráhel férjével, Tiborcz Istvánnal vannak közös belvárosi milliárdos ingatlanérdekeltségei. A meghívottak között voltak külföldi divatbloggerek, nagyobb divatlapok szerzői, néhány magyar tervező, valamint Lakatos Márk stylist is feltűnt.

Nem véletlenül a Fashion Weekhez kapcsolódóan rendezték az eseményt, ugyanis ez nemcsak Magyarország, hanem a régió egyik legfontosabb divateseménye. Egy-egy tervező több százezer forintot fizet azért, hogy bemutathassa itt aktuális kollekcióját – leginkább azért, mert erre más lehetőségük nincs.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!