Előző
Következő
új cikk

Kultúra

A Class FM helyére költözik a Vajna-közeli Retro Rádió

nepszava.hu|2018. jún 8. 11:43
[A+ A-]

Forrás: Facebook

A mostanáig ingyenes budapesti FM 99,5 MHz-en fogható, Andy Vajna közeli Retro Rádió nyilvánosan azt népszerűsíti: átköltözik egy másik frekvenciára, mivel ők lesznek az új országos kereskedelmi rádió – vette észre a 24.hu. A költözés után Budapesten a 103,3 MHz-en lesz hallható a Retro – pontosan ott, ahol a Class FM szólt 2016 novemberéig.

Itt van az erről szóló promo:

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa pénteken jelentette be: a HOLD Rádiós és Televíziós Reklám Kft. kérelmére hozzájárul, hogy az országos kereskedelmi rádiós pályázat nemrég kihirdetett nyertese a médiaszolgáltatást az eredetileg tervezett POP FM név helyett Retro Rádió néven kezdje meg június 15-i hatállyal.

A testület két másik szolgáltató szerződésmódosítási kérelmét is elfogadta: június közepétől a Budapest 99,5 MHz-es körzeti, közösségi frekvencián működő Retro Rádió Magyar FM néven, a Nyíregyháza 103,9 MHz-es helyi, kereskedelmi rádiós frekvencián sugárzó Retro FM pedig BestFM néven működhet tovább, a műsortervi arányokra tett változatlan vállalások mellett.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!