Előző
Következő
új cikk

Belföld

Orbánnak elfogyott a gyógyszere, beelőzte a rendelő betegeit

nepszava.hu|2018. jún 12. 11:30
[A+ A-]

Fotó: AFP/Alexey Vitvitsky/Sputnik

Betegek tucatját beelőzve, gondterhelt arccal érkezett a kormányfő egy fővárosi szakrendelőbe, majd egy recepttel távozott. Senki nem mert hangosan tiltakozni a forró és levegőtlen folyosón várakozók közül.

10-15 beteg várakozott egy budapesti szakrendelő levegőtlen, forró folyosóján - köztük az Index.hu egy munkatársa.  -, ahol az asszisztens épp egy álló ventilátort próbált beüzemelni, hogy elviselhetőbbé tegye a körülményeket. Az egyik beteg pont sorra is került, bement az orvoshoz, amikor két testőr és a kórház igazgatójának kíséretében megjelent Orbán Viktor miniszterelnök - írja a portál.

A gondterhelt arcú kormányfő udvariasan azt kérdezte, előreengedik-e. Páran hangosan helyeseltek, a többiek pedig halkan, észrevétlenül méltatlankodtak.

Orbán tehát bevonult a vizsgálóba, ahonnan egyből ki is küldték a már bent lévő beteget. "Körülbelül öt perc múlva a miniszterelnök kezében egy recepttel kijött, megköszönte a türelmünket, a folyosón még smúzolt egy beteggel, aztán elment" – végződik a beszámoló.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!