Előző
Következő
új cikk

Bűnügy-baleset

Razzia - Budapesti drogbandát számolt fel a TEK (videók)

nepszava.hu|2018. jún 14. 09:35
[A+ A-]

Forrás: police.hu

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást 12 személlyel szemben - írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a bűnszövetség tagjai 2017 őszétől árultak különböző fajtájú és mennyiségű drogot főváros szerte.

A hatóságok június 12-én és 13-án összehangolt akciót tartottak több budapesti helyszínen - gépjárműveket vizsgáltak át, valamint házkutatásokat tartottak. Két nap alatt a rendőrök összesen 12 személyt fogtak el. A rendőri művelet során jelentős mennyiségű kábítószert (marihuánát és amfetamint), körülbelül 15 millió forint készpénzt és a kábítószer porciózásához és értékesítéséhez használatos eszközöket találtak és foglaltak le a nyomozók.

Az elfogott személyeket előállításukat követően gyanúsítottként hallgatták ki a KR NNI munkatársai, majd bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendőrök kezdeményezték 8 gyanúsított előzetes letartóztatását, és hasonló terveik vannak a június 13-án elfogott 4 személlyel is.

A KR NNI szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!