Előző
Következő
új cikk

Sport

Nikolic hosszabbított a Videotonnal

nepszava.hu|2018. jún 14. 17:25
[A+ A-]

Meghosszabbította szerződését a bajnok Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője, Marko Nikolic – írja az MTI.

A székesfehérvári klub honlapjának csütörtöki beszámolója szerint a felkészülés első napján egy évvel toldotta meg az eredetileg 2019 nyaráig érvényes megállapodását a szerb tréner, aki tavaly júniusban vette át az együttes irányítását, és első idényében megnyerte az OTP Bank Ligát.

Nikolic leszögezte, hogy hároméves projektben gondolkodnak. „Először meg szeretnénk védeni a bajnoki címünket, valamint meg szeretnénk nyerni a kupát is. Emellett persze ambíciókkal telve megyünk neki az európai kupaporondnak is, ahol szeretnénk meglepetéseket okozni, de alapvetően úgy gondoljuk, hogy jövő nyáron lesz igazán készen a klub ahhoz, hogy a legmagasabb szintre lépjen” – fogalmazott Nikolic.

A tréner mellett az edzői stáb minden tagja meghosszabbította szerződését.

„Jól indul ez a szezon, bajnokként vágunk neki a felkészülésnek, a bajnokcsapat edzőjével és stábjával. A játékoskeret is lényegében egyben maradt, nem kell idő arra, hogy összeszokjanak a labdarúgók és az edzők, ez nagy előny a folytatásra nézve, hiszen a csapategység sok plusz energiát adott már tavasszal is” – fejtette ki Kovács Zoltán sportigazgató. Hozzátette, hogy hamarosan beköltöznek új stadionjukba, amely véleménye szerint hatalmas erőket szabadít fel majd mindenkiben. Kitért arra is: tervezik a keret további megerősítését is.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!