Előző
Következő
új cikk

Külföld

Besétált egy bárba a koala, és elaludt a pultnál

Független Hírügynökség|2010. nov 17. 12:31
[A+ A-]
Koala okozott meglepetést egy ausztrál bárban, ahová egy viharos este sétált be, majd elaludt a bárpultnál. Az állat még szombat este tért be a queenslandi Magnetic Islanden álló Marlin bárba, ahol, miután szétnézett, felmászott a pultnál lévő keresztrúdra, és álomba zuhant.
"Kértem a személyi igazolványát, de nem volt nála, így egy kicsit elégedetlenkedett, és felmászott a rúdra" - viccelődött a történtekkel Kevin Martin, a bár csaposa. Mint mondta, az állat ezután átkarolta a tetőgerendát, és - élvezve a hely hangulatát - elszundított. A kocsmáros szerint - bár jó szívvel fogadták a vendégek a koalát - ezután mégis értesítették a vadvédelem munkatársait, akik végül visszavitték az állatot a természetbe.

Az azonban továbbra sem világos, hogy mi sarkallta a koalát arra, hogy benyisson a bárba. A csapos szerint feltehetően a heves esőzés kergethette fedett helyre a viharvert állatot, ahol végül otthonosan érezte magát. "Szerintem nem készült fel rá, hogy egyszer csak egy kocsmában találja magát, ennek ellenére boldognak tűnt" - mondta a csapos.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!