Előző
Következő
új cikk

Sport

Bundabotrány - Újabb két labdarúgó őrizetben

HavariaPress|2013. júl 16. 17:37
[A+ A-]
A Központi Nyomozó Főügyészség kedden újabb két labdarúgót vett őrizetbe és hallgatott ki gyanúsítottként, a fogadási csalások miatt folyamatban lévő nyomozási ügyben - értesült a HavariaPress.
Újabb két játékost, az Egri FC volt futballistáját, és a Kecskeméti TE labdarúgóját vett őrizetbe és hallgatott ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség kedden, a fogadási csalások miatt folyamatban lévő nyomozási ügyben.

A megalapozott gyanú szerint a volt egri játékos április 16-a és május 25-e között öt, míg a kecskeméti játékos március 23-a és május 25-e között hét, az Eger FC által lejátszott NB1-es mérkőzés, valamint három U19-es mérkőzés manipulálásában vett részt.

A kecskeméti futballista a gyanúsítás közlése ellen panaszt jelentett be, érdemi vallomást nem tett, míg a volt egri játékos nem élt panasszal. A két labdarúgóval összesen 13 főre emelkedett az úgynevezett bunda-ügy gyanúsítottjainak száma, a manipulált mérkőzéseké pedig 14-re. A gyanúsítottak közül három ember van előzetes letartóztatásban.

Lájkoljon minket a Facebook-on is!