Előző
Következő
új cikk

Médiaajánlat

[A+ A-] [Nyomtatás]

A KAMPÁNYIDŐSZAKBAN MEGJELENŐ POLITIKAI HIRDETÉSEK ÁRAI MEGEGYEZNEK A MÉDIAAJÁNLATOKBAN SZEREPLŐ ÁRAKKAL.

 

Népszava online médiaajánlat

 

Népszava újság médiaajánlat 

 

NÉPSZAVA online ismertető

A Népszava a magyar napilapok közül az elsők között jelent meg a világhálón 1996-ban.

Új, azaz a mostani dinamikus szerkezetét többszöri átalakulás után nyerte el. A megújulás nem csak külsőségeket takar, mivel az online szerkesztőség a napilap tartalmának megjelenítésén túl pluszinformációkat, friss híreket, tudósításokat, interjúkat és szolgáltatásokat is kínál olvasói számára.

Küldetésünk a gyors, a hiteles tájékoztatás, mindenkinek, aki a politikai, közéleti, kulturális eseményekről és azok hátteréről első kézből kíván tájékozódni.

Újságunk tartalmi gerincét a Belföld, Gazdaság, Publicisztika és Külföld rovataink adják, amelyeket további rovataink minden témát kimerítően körülölelnek. A dinamikus fejlődés jegyében indítottuk a Videó rovatunkat, és szintén ezt az irányt szolgálják a Fotó rovat képriportjai, továbbá a cikkek kommentálási lehetősége.

Látogatottság

A Népszava Online legutóbbi megújulását követően mind a látogatottság, mind pedig az oldalletöltések száma gyors növekedésnek indult, ami egyértelműen igazolja, hogy az olvasók pozitívan fogadták az új oldalt.

Célunk, hogy további témák, rovatok és praktikus szolgáltatások elindításával minél szélesebb körű igényt ki tudjunk szolgálni, és azok az internethasználók is találjanak érdeklődési körüknek megfelelő, változatos tartalmat, akik kevésbé fogékonyak a politikai, közéleti hírek iránt.

A Népszava Online látogatottságát a Medián méri, így a hiteles és aktuális adatok a Webaudit oldalán mindenki számára megtekinthetők.

Megrendelés, anyagleadás, technikai információk

A Népszava Online-on bármilyen típusú hirdetés esetén a megrendelésnek a kampány tervezett indulását megelőzően legkésőbb 3 munkanappal meg kell érkeznie a kiadóhoz.

A megrendelést a kiadó akkor tekinti elfogadottnak, ha arról "Megrendelés-visszaigazolást" küld a megrendelő részére, amit a megrendelő a benne rögzített adatok ellenőrzése után aláírásával jóváhagyva a kiadó számára visszajuttat.

A kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a reklámtörvénynek nem megfelelő, az általános közízlést sértő, valamint a kiadó értékrendjével össze nem egyeztethető tartalmú hirdetések megjelentetését megtagadja.

Anyagleadási határidő: kész anyag leadása esetén a kampány indulása előtt legkésőbb 2 munkanappal.

Amennyiben a megrendelő nem tud kész hirdetési anyagot leadni, úgy a kiadó technikai költség fejében vállalja annak elkészítését, illetve elkészíttetését 3 munkanapos határidővel.

A technikailag nem megfelelő vagy nem időben leadott hirdetési anyagok miatti késedelmes kampányindulásért a kiadó nem vállal felelősséget.

Leadható formátumok:

Banner esetén: .swf (flash), .gif, .jpg (maximális fájlméret: 70 Kbyte)
Szöveges hirdetés esetén: .pdf
Flash (.swf) banner leadása esetén a clicktargetet kérjük a flashbe beépíteni, a landing page-et pedig az anyag leadásakor külön átküldeni!

Hirdetési információ, megrendelés, anyagleadás a Népszava hirdetési osztályán
Telefon: +36/1 477 9030, Fax: +36/1 477 9033
E-mail: hirdetes@nepszava.hu