Öten megsérültek egy közúti balesetben Budakalászon

Öten megsérültek vasárnap hajnalban egy közúti balesetben Budakalászon - közölte az MTI-vel a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

 Egy személygépkocsi megcsúszott az úton, és nekicsapódott egy családi ház garázsa ajtajának. A helyszínre riasztott mentők a négy sérült utast el tudták látni, de a vezető beszorult a járműbe, ezért ki kellett hívni a tűzoltókat. A szentenderi tűzoltók emelték ki őt az autóból, miután feszítő és vágó szerszámokkal kiszabadították. Utána a mentők őt is ellátták - mondta Spitz Alexandra.

Szerző

Megölte feleségét majd magával is végzett egy férfi Debrecenben

Halálra verte feleségét, majd magával is végzett egy férfi szombaton Debrecenben - tájékoztatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

  Dobó Dénes rendőr hadnagy elmondta: az eddigi adatok szerint az 53 éves férfi és az 50 éves nő az otthonukban veszekedett egymással, majd a férj olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az asszony a helyszínen meghalt. A férfi ezután öngyilkos lett.     A házaspárra az eset után az asszony testvére talált rá, ő értesítette a rendőrséget. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás.

Szerző

Heccből vertek hajléktalant

Publikálás dátuma
2013.11.16. 20:33

Tizenéves fiatalok vertek meg egy hajléktalant, majd hátizsákját a Dunába dobták; negyedórán belül elfogták őket - olvasható a rendőrség honlapján.

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a térfigyelő diszpécsere riasztotta a rendőrjárőröket a Lánchídnál lévő gyalogos átjáróhoz. A felvétel tanúsága szerint egy hattagú csoportból többen minden előzmény nélkül ütni, rugdosni kezdtek egy férfit, majd megakadályozták, hogy a földre tett hátizsákját felvegye, és azt a Dunába dobták. A hátizsákban a hajléktalan férfi értékei, tisztálkodó szerei, ruhaneműi voltak.

A helyszínre küldött járőrök a kapott személyleírás alapján a Széchenyi rakparton figyeltek fel egy fiatal fiúkból álló társaságra. A csoport tagjaiban a sértett egyértelműen felismerte támadóit. 

A rendőrségi közlemény kitér arra, hogy a 14-17 éves fiatalok egymást heccelve, biztatva bántalmazták a 47 éves sértettet.
A hat fiatalt szándékos bűncselekmény elkövetése miatt előállították. A bántalmazás ügyében a rendőrség büntetőeljárást indított.

Szerző