Lángolt egy munkagép - Lezárták az Árpád hidat

Kigyulladt egy munkagép az Árpád hídnál, a híd Pest felé vezető oldalát az oltás idejére lezárták - értesült a HavariaPress.

A III. kerületi Szentlélek téren gyulladt ki egy földmunkagép szombaton kora délután. A munkagép motorjából felcsapó lángokat a helyszínre riasztott tűzoltók eloltották. Az oltás idejére az Árpad híd Pest felé vezető oldalát le kellett zárni. A tűzben senki nem sérült meg.

Szerző
Témák
tűz Árpád-híd

Biciklist gázoltak halálra Karcsánál

Halálra gázolt egy kerékpárost egy személyautó a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Karcsa közelében - értesült a HavariaPress.

Szombaton délelőtt, a Karcsa és Becsked közötti útszakaszon történt a baleset: egy Becsked felé tartó Opel Omega elgazolt egy kerékpárost. A 62 éves karcsai férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Szerző

Széttépte a járdát a feltörő víz - Csőtörés a IX. kerületben

Eltört egy nagynyomású vízcső a főváros IX. kerületében, az Illatos úton szombaton reggel - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Kisdi Máté elmondta, hogy a tűzoltóknak nem kellett beavatkozniuk, a vízművek szakemberei pedig rövid idő alatt elhárították a hibát.  Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy egy 800 milliméteres vezeték hibásodott meg.

A víz 8-10 méter hosszan felszaggatta a járda betonját és vízesés szerűen 7-8 méter szélességben zúdult le a közeli aluljáróba. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a csőtörés miatt az 54-es és az 55-ös buszok, a hiba felszámolásáig, kerülő úton közlekednek. Emiatt három megállóban, a Külső Mester utca, a Táblás utca és a Gyáli út megállókban a járatok nem állnak meg - mondta a fődiszpécser.

Szerző