Előfizetés

Anyai örömök elé néz Gyurcsány felesége

Publikálás dátuma
2014.08.16. 10:56
FOTÓ: Bielik István, Népszava
Február közepére várja ötödik gyermekének érkezését Gyurcsány Ferenc - tudta meg a hvg.hu. Az információt maga a DK-elnök erősítette meg, aki még annyit árult el: még azt sem tudják, hogy kisfiú vagy kislány, így a nevén sem gondolkodnak egyelőre.

A politikusnak első házasságából van két fia, Péter (1988) és Bálint (1990), míg második feleségétől, Dobrev Klárától két gyermeke született, Anna (1996) és Tamás (1997).

A volt kormányfő családja gyakran szerepelt a nyilvánosság előtt, Dobrev Klára miniszterelnök-feleségként is vállalt közéleti szerepet, az egészséges életmód mellett kampányolt, de emlékezetes volt az az eset is, amikor a kamerák kereszttüzében „futamította meg” a Szemlőhegy utcai villa előtt éppen sajtótájékoztatót tartó Répássy Róbertet.

Dobrev Klára legutóbb a választási kampányban vállalt nyilvános szereplést, márciusban a DK-s képviselőjelölt Kerék-Bárczy Szabolcs vendégeként beszélt a politikához fűződő viszonyáról, miközben a volt kormányfő otthon feküdt megfázással - idézi fel a hvg.hu.