Kilenc jármű ütközött az Erzsébet hídon

Mindkét irányba csak a buszsávok járhatók a budapesti Erzsébet hídon, ahol három balesetben kilenc jármű ütközött vasárnap délután. A hídon jelentős a torlódás.

Az első baleset a Budára vezető oldalon történt, itt három autó ütközött össze. Nem sokkal később egy Budáról a hídra felhajtó autó csúszott meg és tért át a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy szembejövő járműnek, amelybe további három autó csúszott bele. A balesetben egy ember megsérült.

Néhány perccel később a balesetet okozó autóhoz hasonlóan egy újabb jármű csúszott meg, és a második balesetet okozó autónak ütközött.
A rendőrség fokozott figyelmet kér az autósoktól az esőzés miatt csúszóssá vált utakon.

Szerző

Meglőttek egy férfit fácánvadászaton

A baleset Konyár külterületén történt vasárnap délelőtt.

A megsebesült férfi is a vadászat résztvevője volt.
A mentők kórházba vitték az 58 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vizsgálatok szerint könnyű sérüléseket szenvedett.
A rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Szerző
Témák
baleset vadászat

Busz és személyautó ütközött frontálisan

Frontálisan ütközött egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy személyautó vasárnap reggel a 24-es számú főúton Gyöngyös határában, az érintett útszakaszt lezárták.

A baleset a 24-es számú főút Gyöngyös és Mátrafüred közötti szakaszán történt. Tájékoztatása szerint a helyszínre percek alatt kiérkeztek a gyöngyösi hivatásos tűzoltók, és feszítővágó segítségével azonnal megkezdték a személyautóba beszorult sofőr kiszabadítását.
Az elsődleges információk szerint a sofőr sérülése súlyos, mentőhelikopterrel vitték kórházba, a buszon utazók közül senki nem sérült meg.
A 24-es számú főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a helyszínelés jelenleg is tart.

Szerző