Előfizetés

Lezárták az M6-ost

Baleset történt az M6-oson szombat este Dunaújváros térségében, ezért az autópálya Budapest felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az elsődleges adatok szerint négy gépjármú ütközött össze az autópálya 66-os kilométerszelvényében este tíz óra tájban, s a balesetben többen megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a 6-os számú főútra terelik.

Emberek közé zuhant egy vadászgép a légi parádén - Videó!

Több, legalább hét ember meghalt egy angliai légi parádén, Sussex grófságban, ahol lezuhant egy repülőgép - közölte a rendőrség.

A brit média is csak találgat egyelőre a baleset okait illetően, ám az már szinte biztosra vehető, hogy a veterán Hawker Hunter típusú gép egy manőver után már nem tudta felhúzni a repülő orrát, és emberek közé zuhant. 

A Guardian azt is megemlíti, hogy az A27-es úton valahol Brighton környékén négy autó is ütközött a lángoló ronccsal. Több hírforrás is megerősítette, hogy a pilótát ki tudták húzni a lángoló roncsok közül, ám az nem világos hogy hogyan. A felvételt elnézve, ez szinte lehetetlen - számol be az esetről a Blikk.

 

Külföldre vitték az M7-esen hagyott kislányt

Megtalálták azt a kislányt, akit az M7-es autópálya egyik pihenőjében felejtettek szülei. A gyermeket egy másik család vitte magával, és Olaszországban adták át az ottani rendőröknek.

Az olasz rendőrök az édesapát értesítették telefonon 2015. augusztus 22-én 14 óra körüli időben arról, hogy a kislányt egy magyarországi autós pihenőben egy család találta meg, akik továbbvitték, majd Triesztben az olasz hatóságoknak átadták. A rendőrség szerint a kislány épségben van, sérelmére bűncselekményt nem követtek el - írták a közleményben.

Korábban írtuk: A család romániai lakhelyéről Letenye irányába tartott személyautóval, közben több autós pihenőhelyen megálltak. Utazásuk során vették észre, hogy 8 éves kislányuk valamelyik pihenőben maradt.