Előfizetés

Szörnyethalt a sofőr a frontális karambolban (fotók)

Publikálás dátuma
2015.09.01. 10:39
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Halálos baleset történt kedd reggel Debrecen külterületén, a Diószegi úton egy menetrend szerint közlekedő autóbusz és egy tehergépkocsi ütközött. A teherautó sofőrje a helyszínen életét vesztette - közölte a Hajdú-Bihar megyei rendőrségi sajtószóvivő.

Dobó Dénes elmondta, hogy a két jármű eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan ütközött. Az autóbusz sofőrje könnyebben sérült meg. Utasok nem voltak a buszon. A helyszínelés idejére a Debrecen és Bánk közötti útszakaszt teljes szélességében lezárták, a rendőrség a forgalmat a Panoráma út irányába tereli - közölte a szóvivő. 

 MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

 

Halálra szúrtak egy férfit Aszódon - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.09.01. 09:57
MTI Fotó: Lakatos Péter
Megszúrtak egy embert Aszódon, aki belehalt sérülésébe - tette közzé a rendőrség honlapján kedden hajnalban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint hétfőn este 23 óra körül egy aszódi söröző előtt vita alakult ki K. Norbert 33 éves ikladi lakos és a sértett között. A szóváltást követően K. Norbert egy késsel megszúrta a sértettet, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. K. Norbert elmenekült a helyszínről, elfogásához a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Belehalt sérüléseibe a 80 éves néni

Életét vesztette a kórházban az a gyalogos, akit hétfőn délelőtt gázolt egy autó Nyíregyházán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Fedor Rita százados elmondta: a 80 éves asszonyt egy tolató személygépkocsi ütötte el.