Holttest az M0-ás mellett - Őrizetbe vettek egy férfit (videó)

Női holttestet találtak a rendőrök az M0-ás autóút mellett a Gyáli lehajtó közelében. A Pest megyei nyomozók egy 38 éves férfit vettek őrizetbe.

A holttestet még december 11-én a reggeli órákban találták meg, ezután megállapították, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta, melyet később az igazságügyi orvosszakértő is alátámasztott.

A Pest megyei nyomozók a széleskörű adatgyűjtés és a tanúkihallgatások eredményeként azonosították, majd december 12-én az éjszaki órákban Albertirsán elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható S. Lászlót. A nyomozók a férfit előállították és - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A 38 éves gyanúsított a bűncselekmény elkövetését elismerte. A nyomozóhatóság kezdeményezte a 38 éves gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

Szerző

Súlyos baleset lett az előzésből - Lezárták a 26-os főutat

Baleset miatt teljes szélességben lezárták a 26-os főút egy szakaszát Kazincbarcikánál hétfő reggel - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás tájékoztatása szerint Kazincbarcika-Sajóivánka között egy személygépkocsi előzés közben összeütközött egy tehergépkocsival. A balesetben egy ember megsérült, őt kórházba vitték. Az autósok mindkét irányból Múcsony, Szuhakáló és Sajókaza felé kerülhetik el a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárt útszakaszt.

Szerző

Holttestre bukkantak a tűzoltók Kalocsán

Egy holttestre bukkantak egy kigyulladt hétvégi ház oltása közben Kalocsa külterületén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfőn.

Varjassy László elmondta: a 25 négyzetméter alapterületű épület a tűzoltói beavatkozás ellenére teljesen leégett. Az oltási munkálatokat végző helyi hivatásos tűzoltók az eddig tisztázatlan okból fellobbant lángok megfékezése közben egy holttestet találtak a hétvégi házban. A helyszíni szemle jelenleg is tart és a tűz keletkezésének körülményeit is vizsgálják - tette hozzá a helyettes szóvivő. 

Szerző