Lángolt egy lakás az Árpád hídnál - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.12.14. 17:50
MTI Fotók: Lakatos Péter
Hárman megsérültek egy harmadik emeleti lakástűzben Budapesten, a XIII. kerületi Váci úton, az Árpád hídi felüljáró mellett - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté közölte, az esetnek három sérültje van, a mentők a helyszínen ápolják őket. Az erős lángokat a tűzoltók már eloltották, de az összes lakónak el kellett hagynia az épületet.  

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) honlapján azt írták, hogy egy eszméletlen embert hoztak ki a lakásból egy magasból mentő jármű segítségével. Az első információk szerint a sérült füstmérgezést szenvedett.

A helyszínre nagy erőkkel érkeztek ki a főváros hivatásos tűzoltói, akik több irányból, több vízsugárral oltották el a lángokat - áll az OKF közleményében.

A helyszínen készült olvasói fotókat itt nézheti meg! 

Szerző
Frissítve: 2015.12.14. 21:09

Felborult egy kamion az M1-esen Szárligetnél

Öten megsérültek egy balesetben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán Szárliget térségében - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Racsné Galambos Gréta elmondta, az eddigi adatok szerint egy bolgár felségjelzésű járműszerelvény borult fel, feltehetően túlsúly miatt. A kisbusz egy másikat szállított tréleren, és utóbbi bicsaklott be a sztráda külső forgalmi sávjában. A sérülteket kórházba vitték, a műszaki mentés befejezéséig rendőrök irányítják a forgalmat. Haladni csak a leállósávon lehet a főváros felé.
A rendőrség azt javasolja, hogy aki teheti, Tatabánya-Óvárosnál térjen le az autópályáról és az 1-es úton haladjon Budapest felé.

Szerző

Frontális baleset Mendénél - Durva fotók!

Publikálás dátuma
2015.12.14. 15:55
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Két személyautó ütközött frontálisan, többen megsérültek hétfő kora délután a 31-es főúton Mende közelében.

A főút 35-ös kilométerénél történt balesetben négyen sérültek meg, közöttük egy gyerek, mindannyian súlyosan. A sérültek közül egy felnőtt beszorult a roncsba, őt a monori tűzoltók speciális eszközzel szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A főút érintett szakaszát lezárták.

Szerző
Frissítve: 2015.12.14. 19:20