Szörnyethalt egy munkás a rázuhanó kamionfülke alatt

Meghalt egy férfi, amikor rázuhant a szereléshez felbillentett kamionfülke egy parkolóban csütörtökön a 4-es főút Törökszentmiklós-Surjány közötti szakaszán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője pénteken.

S. Tóth Anikó elmondta: a tűzoltók két oldalról feszítővágóval emelték meg a kamionfülkét, így fértek hozzá a baleset áldozatához.

Szerző

Lángokban állt egy emeletes ház Miskolcon - Fotók!

Publikálás dátuma
2015.12.18. 09:24
MTI Fotó: Vajda János
Harminckilenc embert menekítettek ki a tűzoltók Miskolcon egy égő házból péntek hajnalban, majd eloltották a tüzet - olvasható a katasztrófavédelem honlapján. 

A lángok egy négyszintes lakóépület egyik első emeleti lakásában csaptak fel a Lorántffy Zsuzsanna utcában.A tűzoltók a tűz oltásával párhuzamosan az összes lakást átvizsgálták, a kimenekítetteket pedig melegedőbuszba kísérték. Elsődleges információink szerint egy ember megsérült, őt a mentők füstmérgezés gyanújával szállítják kórházba.

MTI Fotó: Vajda János

MTI Fotó: Vajda János

 

Szerző
Témák
tűz Miskolc

Álló kamionba száguldott egy kocsi a 82-esen - teljes útzár!

Teljes útzár mellett végzik a helyszínelést a rendőrök a 82-es főúton a Győr-Moson-Sopron megyei Ravazdon, ahol egy személyautó egy álló kamionnak ütközött pénteken hajnalban - olvasható a rendőrség honlapján. 

 A balesetben egy ember sérült meg.

Szerző