Emberölés Zagyvarékason - Elfogták a gyanúsítottakat (Videó!)

Publikálás dátuma
2016.01.27 10:29
Forrás: police.hu
Hozzátartozói holtan találtak rá egy asszonyra zagyvarékasi otthonában kedd este - közölte honlapján a rendőrség. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdai közleménye szerint az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint a nő bűncselekmény áldozata lett.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen emberölés gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A nyomozók azonnal megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást az elkövetők mielőbbi azonosítása, felkutatása és elfogása érdekében, amely hamar eredményre vezetett.

A rendőrök még az éjszaka folyamán azonosították az eset gyanúsítottjait. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az áldozat 14 éves lánya és annak barátja szóváltást követően több késszúrással megölte a lány édesanyját. A fiatalokat előállították rendőrségre.

Szerző
Frissítve: 2016.01.27 14:25

Megszökött egy fogoly Budapesten

Publikálás dátuma
2019.03.20 19:28

Fotó: police.hu
Engedély nélkül távozott budapesti tartózkodási helyéről a 41 éves férfi.
Fogolyszökés miatt folytat eljárást a rendőrség a 41 éves Mozsolits Attila Sándor ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi szerdán kivonta magát az elrendelt bűnügyi felügyelet alól és ismeretlen helyre távozott. A felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, ezért a nyomozó hatóság elrendelte körözését – írja a police.hu. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XV. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható Mozsolits Attila Sándort felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést.

Halálos baleset történt Szigligetnél

Publikálás dátuma
2019.03.20 18:58

A 68 esztendős férfi autójával egy fának ütközött a 71-es főúton, sérüléseibe pedig a kórházba szállítás közben belehalt.
Meghalt egy férfi, aki személyautóval fának ütközött szerda délután a 71-es főúton Szigligetnél - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. Aradi Virág elmondta: a személygépkocsit vezető 68 éves szigligeti férfi súlyos sérüléseket szenvedett és kórházba szállítás közben életét vesztette.

A rendőrség mostanra már befejezte a helyszínelést, az érintett útszakaszon a forgalom zavartalanul halad.