Mit mondott Hiller István 2006-ban?

Publikálás dátuma
2016.02.09. 07:20

- Alapos okunk van feltételezni, hogy február 3-án a Fidesz server.fidesz.hu azonosítójú számítógépes szerveréről hatoltak be az MSZP választási anyagaiba és vittek el onnan terveket, egyéni képviselőjelölti kreatív anyagok különböző változatait - mondta Hiller István, az MSZP elnöke. (2006. február 13. MTI)

- Hiller István mai alaptalan vádaskodásának egyetlen célja volt, elterelni a figyelmet arról, hogy az MSZP kampányközpontjának munkatársai számtalan alkalommal kíséreltek meg támadásokat a www.fidesz.hu weboldal ellen. Felszólítjuk Hiller Istvánt és az MSZP-t, hogy hagyjanak föl a weboldalunk elleni támadásokkal, a Fidesz ellen folytatott vádaskodó, lejárató-kampánnyal. (2006. február 13. Révész Máriusz, a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség szóvivője)

- „Az egész vihar egy kanál vízben. (...) Azt gondolom, Hiller István megköszönhetné, hogy csináltunk neki egy kis ingyen reklámot”. (2006. február 14. MTI Áder János, a Fidesz frakcióvezetője)

- Nézze, valaki lelkes aktivista, vagy túlbuzgó, ostoba és felelőtlen ember hibát követett el. Ennek a hibának álljon elébe, elég rossz ez a Fidesz számára. (2006. február 17. MTV – Nap-Kelte, Pokorni Zoltán)

- Az ügy három lehetséges felelősét felfüggesztették - adja hírül a Rogán Antal által jegyzett közlemény. A párt kampányfőnöke – mint írja - a személyiségi jogok védelmére való tekintettel nem kívánja nyilvánosságra hozni az érintettek nevét. (2006. február 21. MTI)

Szerző