Mérgezés miatt kerültek kórházba a XVIII. kerületben

Három embert vittek kórházba a mentők szén-monoxid-mérgezés miatt egy XVIII. kerületi családi házból.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság péntek hajnalban azt közölte a honlapján, hogy a fővárosi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek a lakásban és kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben, ezért a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit is.

Szerző

Durva karambol az M5-ösön, nagy a dugó!

Egy ember életveszélyesen megsérült, amikor egy személyautó és egy furgon összeütközött pénteken reggel az M5-ös autópályán Ináncsnál - tájékoztatott a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila közölte, hogy a sztráda Szeged felé vezető oldalán, a 36. kilométerszelvényben, a műszaki mentés és a helyszínelés idejére csupán egy sávon halad a forgalom. Torlódásra kell számítani.

Szerző

Mint egy papírdoboz - Ilyen lett az autó, amiben meghaltak Miskolcnál - Fotó

Publikálás dátuma
2016.02.18. 19:18
MTI Fotók: Vajda János
Egy ember meghalt abban a közlekedési balesetben, amely Miskolc határában, a 3-as számú főúton történt csütörtök este - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Egy személyautó és egy terepjáró ütközött össze, a személykocsi vezetője, egy negyven év körüli férfi a helyszínen meghalt.  A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság honlapján azt közölte, hogy a balesetben egy másik ember könnyebben megsérült.

Szerző