Módosítja szurkolói kódexét a Ferencváros

Publikálás dátuma
2016.04.21. 21:35
MTI Fotó: Kovács Tamás
Módosítja szurkolói kódexét az FTC - jelentette be Kubatov Gábor klubelnök a drukkerekkel folytatott csütörtöki párbeszéd során a Groupama Arénában.

A Ferencvárosi Torna Club vezetősége a korábbi egyeztetéseken felajánlotta a szurkolói csoportoknak, hogy többet is teljesít az általuk kért pontokból, például összefésüli a meglévő kódexet a drukkerek javaslataival.

A csütörtökön 18 órakor kezdődött ankéton a klubvezető emlékeztetett rá, a tárgyalásokon és az internetes szurkolói oldalakon felvetődött annak igénye, hogy a szimpatizánsok javaslattal élhessenek például arra vonatkozóan, pontosan milyen cselekedetekért milyen időtartamra szóló kitiltások járnak. A klub várja az indítványokat, melyekben a szurkolóknak meg kell indokolniuk, mely részeken milyen szövegszerű változtatásokat tennének. Hozzátette: a klub vállalja, hogy a befogadott javaslatokkal kiegészített szurkolói kódexet legkésőbb a következő labdarúgó-bajnoki szezon előtt nyilvánosságra hozza.

Szerző

Meghalt Paragi Ferenc

 Életének 63. évében elhunyt Paragi Ferenc, a gerelyhajítás korábbi világcsúcstartója.    

A magyar szövetség honlapjának csütörtöki hírében kiemelte, hogy az ötszörös országos bajnok sportoló 1980 és 1983 között 96,72 méterrel tartotta a szám világrekordját. A csúcsot 1980. április 23-án Tatán érte el az akkor érvényben levő gerellyel, ezt a teljesítményt pedig egy hónappal később szinte lemásolta Walesben, egy válogatott viadalon, melyen 96,20 métert dobott. A Csepel SC egykori atlétája - aki az nso.hu információi szerint szívinfarktusban hunyt el - 1979-ben az Év atlétája volt Magyarországon.

Szerző
Témák
atlétika halál

Csernoviczki Éva ezüstérmes

A 48 kilogrammos Csernoviczki Éva ezüstérmet nyert csütörtökön az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokságon Kazanyban.

A tatabányai versenyző a fináléban a hozzá hasonlóan olimpiai és vb-harmadik belga Charline Van Snickkel csapott össze, aki címvédőként lépett tatamira. Kettejük hetedik összecsapásán sokáig - intésekkel - a magyar állt jobban, ám végül egy vazaarival a belga sportoló diadalmaskodott. A 29 éves Csernoviczki negyedik az aktuális világranglistán, így riói kvótája már biztosnak tekinthető. Őt megelőzően Pupp Réka ugyanebben a kategóriában a bronzmérkőzésen kikapott, így ötödik lett.

Szerző