Kiderült, miért lett lapátra téve Szaniszló - Széles Gábor elpletykálta

Publikálás dátuma
2016.06.04 17:26
Szaniszló Ferenc - Forrás: Facebook
Fotó: /
A milliárdos nagyvállalkozó, Orbán jóbarátja, Echo-Tv  tulajdonosa a közösségi portálon - ahol egyébként ontja a menekültek ( nála persze migránsok) ellen uszító "híreket" -  árulta el az okokat, miért is kellett megválni a csatorna "húzónevétől," ahogy az egyik sokkhatás (Szaniszló-hiány miatt) álló néző minősítette az említett urat. 

A Facebook-on "Erika Patakiné" néven szereplő posztoló írta a következőket Széles Gábor oldalára: (betűhű közlés)

Meglepődve olvasom a Pesti Srácok oldalán,hogy az ön tulajdonában lévő Echo TV felmondott Szaniszló Ferencnek. A kommenteket olvasva nem csak engem sokkolt a hír, hisz Szaniszló úr az egyik húzó neve volt a csatornának,az általa közölt esemènyek ès azok hátterènek kibontása,magyarázata egy komoly hiánypótlás a mai PS világban. Kèrem,ha valami magyarázatot adna, megköszönnèm. 

Egy kommentelő ennél még messzebb megy, egyenesen fenyegetőzik: 

Kedves Gábor! ha Szaniszló lekerül a képernyőről, akkor a nézők fele is elkerül a képernyők elől! Óriási a felháborodás, de én remélem, a hír csak kacsa! 

Nos, Széles úrnak ezek után nem is volt más választása, mint megfelelni a kérdésre:  

Mi nem mondtunk fel, hanem közös megegyezéssel távozik.Szerettük volna, ha visszatér a régi "panorámás" vonalhoz, de Ő csak a részben kormányellenes "prédikációit" hajlandó lett volna folytatni.Gondolom már van helye a jobbikos internetes tv-nél.

A kommentelők köszönték szépen a "korrekt választ," majd az iménti fenyegető azt írta: (betűhűen)

Megértve. Tudomásul véve.Marad Bayer, Boros, Bogár, Lovas, Kadarkai - értük érdemes továbbra is Echo függőnek lenni! Ha szabad kérni, néhány reklámblokk színvonalára jobban kellene ügyelni! Pl. az ablakfelújításos reklámban ha egy beszélni tudó ember szerepelne...., vagy a Kelet-pesti szervíz reklámban a hölgyemény slusszkulccsal a kezében nem a jobboldali(!!!) ajtón szállna be- vagy ilyen szuper átalakítást is végez a műhely, hogy a kormány jobboldalra került?? Sok minden javult az utóbbi időben (stúdió design, arculat, stb.), de követeljünk meg egy minimum színvonalat a reklámozó cégektől is! Gondolom, nem saját gyártásúak a hirdetések...Mindazonáltal hajrá Echo TV!!

Hát így.

Szerző
2016.06.04 17:26

Takács Krisztián lett Korlát új polgármestere

Publikálás dátuma
2019.02.17 21:34
Illusztráció
Fotó: Népszava/
Négy független jelölt közül Takács Krisztián nyerte el a polgármesteri tisztséget a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Korlát községben vasárnap tartott időközi választáson - közölte Szatmári Fruzsina aljegyző.
Tájékoztatása szerint a választási névjegyzékben szereplő 241 lakos közül 204-en voksoltak, három szavazat érvénytelen volt. Takács Krisztián 107, Horváth Elemér 54, Lukács Máté 21, míg Báder József 19 voksot kapott. Az időközi választást azért írták ki, mert a község korábbi polgármestere, Hriczu Imre (független) lemondott posztjáról. 

Mekényesen és Bakonyszentivánon is a posztért egyedüliként induló független jelölt nyert

  • Schild Róbertet 45-vokssal választották meg, egy szavazat érvénytelen volt. Mekényes választási névjegyzékében 250-en szerepeltek. Az időközi voksolást azért kellett kiírni, mert a község korábbi független polgármestere, Major Ottó novemberben lemondott.
  • Frum Istvánt választották a Veszprém megyei település első emberévé. A 183 választásra jogosult polgár közül 71 járult a szavazóurnához. Egy szavazat érvénytelen volt. Bakonyszentivánon azért kellett időközi polgármester-választást tartani, mert a település korábbi polgármestere, Karvas János - aki szintén függetlenként töltötte be a tisztséget - novemberben elhunyt.
Szerző
2019.02.17 21:34

Parlament: már az ellenőrzőket is ellenőrzik

Publikálás dátuma
2019.02.17 19:39

Fotó: / Vajda József
Szigorítják a belépést: az országgyűlési őrök saját kollégáik elé rakják majd ki a zsebükből a holmijukat.
Az Országgyűlés Hivatala főigazgató-helyettesének vasárnapi körlevelében az szerepel, hogy „2019. február 18-tól további intézkedésig az Országházba, illetve az Országgyűlés Irodaházába történő belépés során a biztonsági igazolvánnyal, az Országgyűlési Őrség szolgálati igazolványával rendelkező személyeket, és az Országgyűlés Hivatala által foglalkoztatott országgyűlési köztisztviselőket és munkavállalókat az Országgyűlési Őrség tagjai csak biztonságtechnikai ellenőrzést (személy- és csomagellenőrzést) követően léptetik be” – írja a hvg.hu. A portál szerint a körlevél indoklást, magyarázatot nem tartalmaz.    Mint írják, „biztonsági igazolványt” a vonatkozó házelnöki rendelkezés szerint „az Országgyűlés, illetve a védett személyek biztonságáért felelős fegyveres testületek – amelyek ellátják a személyvédelmi, illetve a Szent Korona és a hozzá kapcsolódó jelvények védelmi feladatait – az Országházban, az Irodaházban szolgálatot teljesítő állománya” használ. Vagyis az ellenőrzőket is ellenőrzik, az országgyűlési őrök saját éppen szolgálatban lévő kollégáik elé rakják majd ki a zsebükből a holmijukat. Az újságíróknak és más látogatóknak eddig is túl kellett esniük ilyen ellenőrzésen. Magukra az országgyűlési képviselőkre az intézkedés nem vonatkozik, mert az ő okmányukat képviselői igazolványnak hívják.
2019.02.17 19:39