Előfizetés

Édes élet - Vajna asszonya a Belváros menő utcájában nyitja üzletét

Publikálás dátuma
2016.06.15. 19:40
Forrás: Facebook
Már zajlanak a belső építési munkák Vajna Tímea legújabb vállalkozásánál. A TV2 új tulajdonosának neje az V. kerület egyik legmenőbb utcájában nyit fánkozót júliusban - írja a nol.hu.

A Mr. Funk nevű fánk- és donutkereskedés a Szabadság tér közelében, az Október 6. utca és az Arany János utca sarkán található üzlethelyiségben nyílik majd. A céget tavaly év végén alapították, tulajdonosa a Beauty Enterprises Hungary, amelyben Vajna feleségének is tulajdonrésze van. Tímea a nyár elején mégis saját vállalkozásként harangozta be a fánkozót, mint a Blikknek mondta, négy vállalkozást csinál egyszerre, és belevág a fánkbizniszbe is. A kormánybiztos fiatal kedvese akkor azt mondta a bulvárlapnak, hogy már csak az amerikai partnereken múlik az üzlet, a  tengerentúlról ugyanis akkor még több engedély aláírását várták.

Úgy tűnik, mostanra minden akadály elhárult, a nyár közepén nyit a Mr. Funk, melynek facebookos promóciója már április elején megkezdődött, az oldalon viszont nem fedték fel eddig a tulajdonosok nevét.

A nol.hu megkereste az V. kerületi önkormányzatot, ahol jelezték, hogy az Október 6. utcai épületben nem volt üzlethelyiségük, így a fánkkereskedés gyors ingatlanhoz jutásához nincs közük.