Utcán alvót fosztott ki, rögzítette a kamera - Videó!

Publikálás dátuma
2016.07.27 15:06
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat T. Lajos 35 éves budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja honlapján a rendőrség.

A férfi  július 23-án este 8 óra előtt a VIII., Népszínház utcában odalépett az ott alvó férfihez, majd védekezésre képtelen állapotát kihasználva ellopta a karóráját. T. Lajos ezután – további értékeket keresve – átkutatta a zsebeit, erre a férfi felébredt, ezért a gyanúsított elsétált a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetését térfigyelő kamera rögzítette. A rendőrök a férfit 10 pec múlva elfogták a Blaha Lujza téren, majd megtalálták nála az ellopott karórát.

A nyomozók T. Lajost előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. Az illetékes bíróság 2016. július 26-án elrendelte a férfi házi őrizetét.

Szerző

Kútba esett embert mentettek Megyaszón

Publikálás dátuma
2019.04.18 14:27
Tűzoltó a kútban egy korábbi mentésnél
Fotó: sárbogárdi hivatásos tűzoltó-parancsnokság
A sérült a családi ház udvarán lévő kútba zuhant bele.
Kútba esett egy ember a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Megyaszón csütörtökön, sikerült megmenteni az életét - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A tájékoztatás szerint egy családi ház udvarán lévő kútba esett bele az ember. A szerencsi hivatásos tűzoltóknak sikerült mentőkötelek segítségével kiemelni őt a körülbelül tizenöt méteres mélységből. Átadták őt a mentőknek.

Baleset miatt lezárták a Budaörsi út egy szakaszát

Publikálás dátuma
2019.04.18 13:04

Fotó: Népszava/ Molnár Ádám
A karambolban ketten megsérültek
 Teljes szélességében lezárták a XI. kerületi Budaörsi út egy szakaszát csütörtök kora délután, mert két autó karambolozott - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a honlapján. A közleményben azt írták, hogy a balesetben ketten megsérültek. A forgalmat az Egér útra és a Kőérberki útra tereli.
Szerző
Témák
baleset