Utcán alvót fosztott ki, rögzítette a kamera - Videó!

Publikálás dátuma
2016.07.27 15:06
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
Fotó: /
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat T. Lajos 35 éves budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - írja honlapján a rendőrség.

A férfi  július 23-án este 8 óra előtt a VIII., Népszínház utcában odalépett az ott alvó férfihez, majd védekezésre képtelen állapotát kihasználva ellopta a karóráját. T. Lajos ezután – további értékeket keresve – átkutatta a zsebeit, erre a férfi felébredt, ezért a gyanúsított elsétált a helyszínről.

A bűncselekmény elkövetését térfigyelő kamera rögzítette. A rendőrök a férfit 10 pec múlva elfogták a Blaha Lujza téren, majd megtalálták nála az ellopott karórát.

A nyomozók T. Lajost előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását. Az illetékes bíróság 2016. július 26-án elrendelte a férfi házi őrizetét.

Szerző
2016.07.27 15:06
18

A hatályos jogszabályok szerint ez a cikk olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúak számára károsak lehetnek. Ha Ön elmúlt 18 éves, kattintson a gombra, és a tartalom elérhető lesz. Minden más esetben görgessen tovább a következő cikk megtekintéséhez.

Emberi maradványokat talált egy kiránduló pár a Várpalota melletti erdőben

Publikálás dátuma
2019.02.15 19:59

Fotó: /
A pár Valentin-nap alkalmából tett sétát a Bakonyban, azonban egyszer csak egy szétszakadt felsőruházatú holttestre lettek figyelmesek.
Emberi maradványokat talált egy pár a Veszprém megyei Várpalota és Öskü közötti erdőben, amikor Valentin nap alkalmából kirándulni indultak a Bakonyba - tudta meg egy olvasójától a veol.hu.

A portálnak a pár férfi tagja felidézte, romantikusnak szánt kirándulásra indultak, aminek rémálomszerű vége lett. Elmesélte, a gyerekeket február 14-én délután otthon hagyták, akikre a nagymama vigyázott, hogy Valentin nap alkalmából kiránduljanak kettesben a Bakonyban. Öskü és Várpalota között az erdőben, Bánta-pusztánál jártak, amikor egy piros és kék színű hátizsákra lettek figyelmesek, amit fehér színű hegymászó kötéllel két fa közé odakötöttek, és körülbelül tíz méterre egy ruhakupacot is megláttak.
"Ahogy közelebb indultam, láttam, hogy egy szétszakadt felsőruházatú tetem hevert ott, még az oldalbordáit is lehetett látni, borzalmas volt"
- idézte fel még mindig a történtek hatása alatt a férfi.
A látványról szólva elmondta, szanaszét hevert a földön egy kapucnis felső, az olajzöld színű kabát, a kékes nadrág, illetve a csontok: még a cipőben is csontok voltak. Azt nem lehet tudni, hogy férfi vagy nő lehetett-e az illető. A pár azonnal hívta a rendőrséget, és meg is várták, amíg a rendőrök kiérkeztek. A helyszínre siettek még a mentőszolgálat dolgozói, illetve a háziorvos, valamint a rendőrségi helyszínelők és a várpalotai járőrök is.

A haláleset körülményeit a várpalotai rendőrség egyelőre vizsgálja – közölte a Veszprém Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.
2019.02.15 19:59