Előfizetés

Kannabisz termett a Zala megyei nyaraló mögött - Fotók!

Publikálás dátuma
2016.09.29. 14:57

Őrizetbe vettek a zalai rendőrök egy férfit, aki kábítószernek való kannabiszt termesztett, illetve engedély nélkül vadászfegyvereket és lőszereket tartott - közölte a rendőrségi honlapon csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök szerda délután Kallósd külterületén, egy hétvégi házhoz tartozó területen bukkantak rá 28 tő élő kannabisznövényre, valamint nyolc tő száraz növényre. Az épület egyik helyiségében - ami belülről hőálló fóliával volt befedve - további kábítószergyanús szárított növényt is találtak.

A házkutatás során két engedély nélkül tartott vadászfegyvert, több száz lőszert, valamint hangtompítót is lefoglaltak a rendőrök a kábítószer termesztéséhez használt eszközökkel együtt. A háznál elfogtak, majd őrizetbe vettek egy 58 éves helyi férfit, aki ellen kábítószer birtoklása, valamint lőfegyverrel való visszaélés miatt indítottak eljárást.

Buszok ütköztek Nyíregyházán, sérültek!

Összeütközött két, menetrend szerint közlekedő autóbusz Nyíregyháza belvárosában csütörtök délelőtt, a balesetben négyen könnyebben megsérültek - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

A tájékoztatás szerint a két járművön összesen több mint negyvenen utaztak, a sérülteket a mentők kórházba vitték. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés befejezéséig forgalomkorlátozásra kell számítani a Szent István utcában.

Szörnyethalt egy ember Kerepesen

 Halálos közúti baleset történt Kerepesen, az Alföldi utcában szerda este - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy két személyautó ütközött össze, az egyik árokba csapódott, és a járműben egy ember életét vesztette. A másik autóban senki nem sérült meg. A helyszínen a gödöllői hivatásos tűzoltók dolgoztak, segítettek a mentőknek és felitatták a kifolyt üzemanyagot - közölte Csámpai Attila.