Eltűnt újságíró - Megtalálták Harcsás Judit holttestét

Publikálás dátuma
2017.03.23 20:58
Forrás: Harcsás Judit/Facebook
Fotó: /
Szerdán írtuk meg, hogy egy holttestet talált  a rendőrség Likócson, amelynek azonosítása órákig tartott, ezért arra az időre leállították az eltűnt győri újságíró keresését. Később kiderült, hogy egy több hónapja eltűnt férfi maradványaira bukkantak. 

Csütörtök délután azonban rátaláltak az újságírónő, Harcsás Judit holttestére is. A rendőrség honlapjáról eltűnt a keresett személyek közül az asszony fotója, és a keresést segítő civilek is felfüggesztették a munkát - írja a Bors. A kisalföld.hu információ szerint a női holttestre a győri Iparcsatornánál bukkantak rá. A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják. Az újságíró fiának Facebook-oldalán este jelent meg ez a bejegyzés: 

 Harcsás Judit március 18-án szombaton még e-mail-ben cikket küldött a kisalfold.hu-nak az ifjú muzsikások fesztiváljáról. Majd másnap szintén a fia riasztotta az ismerősöket: Eltűnt Harcsás Judit, a győri média egyik közismert személyisége, egy megosztás most hatalmas segítség!!!!!!!!! Kérlek, segítsetek! Vasárnap kora este eltűnt az Édesanyánk Győrből, átfésültük az egész várost, eddig eredmény nélkül...

Ma estére megjött az az "eredmény," amelynek bekövetkezte ellen szorított sok barát, ismerős, pályatárs. 

Forrás: Harcsás Judit/Facebook

Forrás: Harcsás Judit/Facebook

Szerző
2017.03.23 20:58

Halálos baleset: elütöttek egy biciklist Nyírmadánál

Publikálás dátuma
2019.02.17 19:04
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A 41-es főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.
Elütött egy kerékpárost egy autó vasárnap este a 41-es főúton, Nyírmadánál. A baleset következtében a biciklis a helyszínen életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták. A rendőrség arra kéri az autósokat, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek.
2019.02.17 19:04

Emberölés: halott férfit találtak egy autóban Zuglóban

Publikálás dátuma
2019.02.17 16:54

Fotó: MTI/ Mihádák Zoltán
Ismeretlen tettes ellen indított nyomozást a rendőrség.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei vasárnap egy bejelentés alapján kimentek a Budapest XIV. kerületében található Nagy Lajos király útja és az Egressy út kereszteződéséhez, ahol egy autó első ülésén egy halott férfit találtak – írja a police.hu. A nyomozók ezt követően szemlét tartottak, ahol kiderült, hogy idegenkezűség okozta a 60 éves férfi halálát, ezért a BRFK Nyomozó Főosztálya emberölés gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.​
2019.02.17 16:54
Frissítve: 2019.02.17 18:25