Pakolás közben lopták el a teherautót

Az ez idáig ismeretlen férfi 2017. június 30-án 14 óra 52 perckor Esztergom belterületén egy nyitott állapotú, indítókulccsal együtt őrizetlenül hagyott, árupakolás miatt álló tehergépkocsiba beült, majd azzal elhajtott. A bűncselekmény elkövetőjét biztonsági kamerák rögzítették – áll a rendőrség honlapján.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu e-mail címre.

Szerző

Akinek soha többé nem kel fel a nap - Árokba sodródott az autó

Publikálás dátuma
2017.07.16. 10:19
Thinkstock illusztráció
Az autó csapdája, hogy belül "látszatbiztonságot" teremt, minél kifinomultabbak a gyártási módszerek, annál inkább így van ez. Nagyon sok olyan baleset történik, aminek az oka nem valami kikerülhetetlen "végzet", mint amikor egy kamion útjából lehetetlen kitérni, hanem felelőtlenség, meggondolatlanság, értelmetlen, ostoba száguldozás. Hogy ebben az esetben is így történt-e, arra a szűkszavú rendőrségi jelentés nem tér ki, de az biztos, hogy egy ember éjszaka beült az autójába, valahol talán vártak rá, valahova készült odaérni. Pedig sikerülhetett volna.

Lesodródott az útról egy személyautó Pitvaros külterületén szombat éjszaka, a jármű vezetője a helyszínen meghalt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Huber Krisztián közölte, az eddigi adatok szerint a sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően vezetett, ezért a jármű megcsúszott, majd árokba sodródott a 4434-es út 61-es kilométerszelvényében.

Szerző

Az autó utasa halt meg a Szolnokon történt balesetben

Egy ember meghalt, miután két személygépkocsi összeütközött szombaton késő délután Szolnok belterületén - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyik gépkocsi utasa a helyszínen életét vesztette, a mentőszolgálat munkatársai további három embert szállítottak kórházba - tette hozzá a rendőrség. A rendőrök félpályás útlezárás mellett kezdték meg a helyszínelést.

Szerző