Teherautó csúszott a Tiszába - Sokkos állapotban volt a sofőr

Eddig ismeretlen okból egy bolgár rendszámú teherautó csúszott a Tiszába Maroslele térségében, a kompátjáró közelében kedden délután - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Juhász Árpád közölte, a mentőszolgálat a helyszínről sokkos állapotban kórházba szállította a teherautó bolgár sofőrjét. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző

Csúnya baleset - Teherautóval ütközött, majd a villanyoszlopnak csapódott (fotó)

Publikálás dátuma
2017.08.22. 14:28
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
A jelenlegi információk szerint kedden 8 óra körül Budapesten a III. kerületben, a Bécsi úton eddig tisztázatlan körülmények között egy teherautó és egy személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében a személygépjármű egy villanyoszlopnak csapódott - írja a police.hu. 

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó vezetője, egy 31 éves budapesti nő súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba vitték. A forgalom a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt mindkét irányban egy-egy sávon halad. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.​

Szerző

Előzetesben marad a lúgos orvos

Publikálás dátuma
2017.08.22. 12:27
AZ orvos egy korábbi tárgyaláson. FOTÓ: Népszava
A Fővárosi Ítélőtábla elutasította Dr. B. Krisztián ügyvédjének az előzetes megszüntetését kérő indítványát. Az orvos így nem kerül szabadlábra, továbbra is rácsok mögött várja a tárgyalást - írja a Blikk.

A férfit idén márciusban helyezték előzetes letartóztatásba, és bár ezután a korábbi ítéletet a Kúria hatályon kívül helyezte és a Fővárosi Ítélőtáblát új másodfokú eljárásra utasította, azonban az orvos előzetes letartóztatását fenntartotta. A férfi ügyvédje augusztus 1-jén kérvényezte az előzetes megszüntetését, ezt utasította most el a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség. Döntésüket azzal indokolták, hogy az eljárás következő szakaszában kiterjedt bizonyítás lefolytatására kerül sor.

Szerző