Buszbaleset - Mentőhelikopter vitte a súlyos sérültet Karcagról

Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó szerdán Karcagon, a balesetben hárman megsérültek - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei katasztrófavédelem szóvivője.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint a baleset a Gyarmati út és a Vasút utca kereszteződésénél történt. Az autó négy utasa közül ketten az utastérbe szorultak, őket a helyi hivatásos tűzoltók szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az első információk szerint mindketten súlyosan megsérültek a karambol során, az egyik sérültet mentőhelikopterrel szállították Debrecenbe, kórházba.

A buszban a vezetőn kívül egy ember utazott, ő könnyebben megsérült az ütközéskor.

Szerző
2017.09.13 17:28

Halálos baleset történt az M2-esen, teljes az útzár

Publikálás dátuma
2019.01.16 13:07
Illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A Budapest felől érkezőket a rádi lehajtónál, a Vác felől érkezőket a kosdi lehajtónál terelik le a sztrádáról.
Átszakította a szalagkorlátot egy, az M2-es autópálya Vác felé vezető oldalán közlekedő kamion, majd a Budapest felé vezető oldalra áttérve nekiütközött egy kisteherautónak szerda délelőtt. A balesetben egy ember életét vesztette – írja a police.hu. A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés miatt – a szükséges ideig – teljes szélességében lezárták az M2-es autópályát.
2019.01.16 13:07

Holttestet találtak a Dunában, a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz a rendőrség

Publikálás dátuma
2019.01.16 13:03
Képünk illusztráció
Fotó: Népszava/
A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a fotókon látható karóra és cipő alapján felismeri a férfit, jelentkezzen.
Egy ismeretlen holttest azonosításához kéri a lakosság segítségét a Kalocsai Rendőrkapitányság – írja a police.hu. A közlemény szerint a Dunában, Solt külterületi szakaszán egy férfi holttestét találták meg a rendőrök január 10-én. Mint írják, a 30-40 év körüli férfi 170-175 centiméter magas, sovány – 60-70 kilogramm – testalkatú. Okmányok nem voltak nála, és a beazonosítására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Az elhunyt szürke cipzáros kapucnis felsőt, szürke melegítőnadrágot, valamint sportcipőt viselt. A bal kezén egy limitált kiadású karóra volt. A rendőrség kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a karóra és cipő alapján felismeri a férfit, jelentkezzen a megadott számok valamelyikén. A karóráról és a cipőről fotókat is közzétettek: 
2019.01.16 13:03