Segítsen! - Eltűnt egy 43 éves férfi

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 43 éves, mezőkövesdi férfi eltűnése ügyében. 

Nagy Gábor ma kora hajnalban otthonából - az eddigi információk szerint - vonattal Nyírmadára utazott, tartózkodási helye azonban azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre. Az eltűnt személy megközelítőleg 175 centiméter magas, telt testalkatú, haja és szeme barna színű, szemüveges, járása gyors és csámpás.

Eltűnésekor farmernadrágot, zöld-fekete csíkos, galléros, hosszú ujjú, ing jellegű pulóvert viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személy tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. Névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán.

Szerző
2017.10.12 20:34

Mérgező kábítószer Ferihegyen – Őket keresi a rendőrség

Publikálás dátuma
2018.09.21 15:51

Fotó: police.hu/
Az RRI elrendelte Mursa Renáta és Horváth József körözését.
Két embert keres a rendőrség a fentanilt tartalmazó küldeménnyel összefüggésben – írja a police.hu. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal még csütörtökön közölte, hogy a pénzügyőrök egy rendkívül veszélyes, halálos méregnek számító, fentanil elnevezésű kábítószert találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában. A fitnesz terméknek feltüntetett, teljesítményfokozó szernek gondolt fél kilogrammos csomagot a hatóságok először szakértői vizsgálatra az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetbe küldték. A szakvélemény megállapította, hogy az anyag fentanilt tartalmaz.
A rendőrség most azt írja, a rendelkezésre álló adatok szerint a 32 éves Mursa Renáta Kínából, postai küldeményként rendelte meg a saját nevére a bruttó 506,5 gramm fehér port. Az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) kábítószer birtoklása miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrég a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeképpen megállapította, hogy a bűncselekménnyel Mursa Renáta mellett a 24 éves Horváth József is összefüggésbe hozható. Mivel a két személy felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre, az RRI elrendelte a körözésüket. Az RRI kéri, hogy aki a képen látható nő és férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen.
2018.09.21 15:51
Frissítve: 2018.09.21 15:51

Hazaútra kellett a kürtőskalácsoshoz betörő gyerekeknek a pénz

Publikálás dátuma
2018.09.21 14:04

Fotó: police.hu/
Mindent beismert a 14 és a 15 éves fiú. "Csavarogni" mentek Nyíregyházára.
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 15 éves és egy 14 éves hajdúhadházi lakos ellen - tájékoztat honlapján a rendőrség. A nyomozás adatai szerint a két fiú egy nyíregyházi kürtőskalácsot árusító pavilonba tört be 2018. szeptember 12-én éjszaka.
A rendőrök a gyerekeket szerdán elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Elmondásuk szerint "csavarogni" jöttek Nyíregyházára, de mivel nem volt pénzük, ezért úgy döntöttek, hogy betörnek a belvárosi pavilonba, hátha találnak ott valamit.
A gyanúsítottak a helyiségben talált pénzt megfelezték, aminek egy részéből taxiba szálltak és hazamentek.
A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekeznek.
2018.09.21 14:04