Betört a könyvtárba, majd rögtön elköltötte a lopott pénzt (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.11.03. 20:59

Betörtek a városi könyvtárba Mezőkovácsházán. Az intézmény kölcsönzőhelyiségéből, egy íróasztal fiókjából több tízezer forintot lopott el egy férfi, aki utána rögtön el is költötte a pénzt, de haza már nem mert menni, mert tudta, hogy keresik a rendőrök - számolt be a hírről a police.hu.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. november 2-án fogták el azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A 22 éves mezőkovácsházi fiatalember beismerte, hogy betörte az épület egyik tetőablakát, és azon át bemászott a könyvtárba. Azt állítja, hogy a pénzt, amit lopott, elköltötte. A betörés után Békéscsabára utazott, ott vásárolt, majd ezután nem is ment vissza Mezőkovácsházára. Magyarbánhegyesen, a barátnőjénél próbált elrejtőzni, de ott is megtalálták a rendőrök. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lopás vétség miatt indított ellene büntetőeljárást - olvasható a rendőrség honlapján.

 

Szerző
Témák
lopás könyvtár

Meghalt egy biciklis Borsodban

Publikálás dátuma
2017.11.03. 20:58
Forrás: police.hu
Személyautó sodort el egy kerékpárost Mezőkeresztesen péntek este, a nő a helyszínen meghalt - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Janasóczki Attila tájékoztatása szerint a baleset a település szélén lévő Szentistváni utcában történt.

Szerző

Mérgező gáz terjedt Balmazújvárosban - Kiköltöztettek 120 lakót

Százhúsz embernek kellett elhagynia az otthonát péntek este Balmazújvárosban, miután kiszórt rovarirtó szer vízzel elegyedve reakcióba lépett, és kellemetlen szagú gázt fejlesztett - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint több város tűzoltói mellett a megyei katasztrófavédelem mobil laboratóriuma is a helyszínen van és folyamatosan elemzik a levegő összetételét. Az otthonukat elhagyni kényszerült embereknek megnyitották az egyik általános iskolát, ahol fűtött helyen várhatják, amíg visszamehetnek otthonaikba - jelezte a szóvivő, aki későbbre ígért részletesebb tájékoztatást.

Szerző