Kamionbaleset Csepelen - Súlyosan sérült a sofőr (fotók)

Publikálás dátuma
2017.11.14 18:17
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Fotó: /

A jelenlegi információk alapján kedden dél körül eddig tisztázatlan körülmények között felborult egy kamion Csepelen. A balesetben egy személy súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították. A balesettel érintett útszakaszon a forgalom folyamatos, azonban a műszaki mentés és a helyszínelés időtartamára a rendőrség két sávot lezárt.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Szerző
2017.11.14 18:17

Megbukott a határon - Nemzetközi elfogatóparanccsal körözték az orosz férfit

Publikálás dátuma
2018.09.20 07:45

Fotó: police.hu/
Vonattal akart Romániából Magyarországra utazni egy orosz állampolgár, aki ellen az orosz hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki. A 38 éves férfit a határon elkapták.
A határrendészek szerdán elfogtak egy orosz állampolgárt - tájékoztat honlapján a rendőrség. A férfi a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen délután fél 3-kor próbált az országba jutni, a Brassóból Budapestre tartó nemzetközi gyorsvonaton. Ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy az orosz hatóság nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene. A körözési rendszerben a szökés veszélyére vonatkozó figyelmeztetés szerepelt, illetve az, hogy a férfinál fegyver lehet. 
Fegyvert nem, de kést igen, és több mobiltelefont, illetve nagy összegű készpénzt találtak nála.
A rendőrök a 38 éves férfit előállították a Lőkösháza Határrendészeti Kirendeltségre, majd elfogásáról értesítették az ORFK Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ SIRENE Irodáját. Az orosz férfit a Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.
2018.09.20 07:45
Frissítve: 2018.09.20 09:00

600 négyzetméteren égett a szemét Pusztazámornál

Publikálás dátuma
2018.09.20 07:35
A kép illusztráció
Fotó: AFP/ JEAN-PHILIPPE KSIAZEK
Két vízsugárral eloltották a szerda éjjeli tüzet. Még a szeméttelep munkagépeinek sem esett baja.
Tűz ütött ki egy hulladékkezelőben Pusztazámor külterületén szerda éjjel, mintegy hatszáz négyzetméteren égett a szemét - tájékoztat a katasztrófavédelem.
A tűzoltók két vízsugárral először megakadályozták a tűz továbbterjedését és megvédték a területen álló munkagépeket. Utána körülhatárolták a tüzet, majd megszüntették a felületi lángolást.
Témák
tűzeset
2018.09.20 07:35