Menetrend szerinti busszal ütközött - Meghalt egy 26 éves fiatalember

Publikálás dátuma
2017.12.18 09:02

Fotó: /
Meghalt egy ember a 7-es főúton Szabadbattyánnál, ahol menetrend szerinti autóbusz és személygépkocsi ütközött vasárnap este - közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A baleset a 7-es főúton Szabadbattyán és Kőszárhegy közt történt vasárnap este. Az ütközéstől az autó 26 éves sorfőrje beszorult a roncsba és a helyszínen életét vesztette, a buszon az elsődleges információk szerint hatan sérültek meg. Az autójával Polgárdi felől Szabadbattyán felé haladó férfi az elsődleges adatok szerint nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg sebességet, és áttért a szemközti sávba, ahol ütközött a Szabadbattyán felől érkező menetrend szerinti autóbusszal.

Szerző
2017.12.18 09:02

Teherautóval gázoltak halálra egy biciklit toló férfit

Publikálás dátuma
2018.09.26 11:41

Fotó: police.hu/
Kikerülni próbálta, ám helyette elsodorta a biciklist a kisteherautó.
Halálos baleset történt szerda hajnalban a 64-es számú főúton, Igar külterületén - tájékoztat honlapján a rendőrség. Egy kisteherautó egy kikerülési manőver során elsodort egy vele azonos irányba közlekedő 48 éves férfit, aki a kerékpárját tolta.
A férfi belehalt sérüléseibe.
A helyszíni szemle véget ért, a rendőrök délelőttre feloldották a forgalomkorlátozást.
2018.09.26 11:41

Elutasított férfi verte belvárosi kirakatpárkánynak egy nő fejét

Publikálás dátuma
2018.09.26 11:15
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
A nyílt utcán verte össze egy 50 éves kaposvári férfi az őt befogadó fiatal nőt, mert az visszautasította szexuális közeledését. Kétszer is rálőttek, úgy is tovább ütötte áldozatát. Vádat emeltek ellene.
A férfi a legutóbbi börtönbüntetéséből történt szabadulása után hajléktalanként élt, amíg a sértett baráti szívességből 2018 januárjában befogadta a házába - írja az ügyészség.
A vádlott a rövid együttlakásuk alatt úgy próbált szexuálisan közeledni a nőhöz, hogy ezzel otthonából is sikerült elüldöznie őt.
A sértett, aki ekkor már egy ismerősénél lakott, január végén Kaposvár belvárosában személyes találkozót beszélt meg a vádlottal. Arra kérte, menjen el a házából. A vádlott azonban a sértett kérésétől indulatba jött, és
"féltékenységében" a nyílt utcán bántalmazni kezdte a nőt, akit a földre rántott, többször ököllel megütött, illetve a fejét a járda melletti kirakat párkányának is nekiverte.
A sértettet a találkozóra elkísérte az a mozgáskorlátozott ismerőse is, akihez a vádlott közeledése miatt költözött. Miután a gépkocsiban ülő férfi látta, hogy a vádlott bántalmazza a nőt, magához vette a gáz-riasztó fegyverét, és azzal
két lövést adott le a vádlottra. A férfi azonban a lövések eldördülése után is tovább ütötte a nőt.
A férfit végül a kiérkező rendőröknek kellett megfékezniük. A sértettnek a bántalmazás miatt több 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülése keletkezett.
Az ügyészség a többszörös visszaesőnek minősülő, jelenleg más ügyben jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlottal szemben halmazati büntetésként fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt, míg a sértett segítségére siető férfival szemben az eljárást – a nyomozást irányító ügyészség jóváhagyásával – a Kaposvári Rendőrkapitányság jogos védelem miatt megszüntette.
2018.09.26 11:15