Rabló-pandúrosdi - Kenyérbe tömködött marihuána (videó)

Publikálás dátuma
2018.01.16. 13:17
Forrás: police.hu
A "játék" tart azóta, amióta ember az ember, amióta vannak bűnelkövetők és bűnüldözők. Amikor az egyik lép egyet előre a képzeletbeli sakktáblán, a másik igyekszik újabb előnyre szert tenni. Matt alighanem sosem lesz egyik félnél sem. 

A történet a police.hu közreadásában: 

A békásmegyeri járőrök január 14-én Budapest III. kerületében igazoltattak egy férfit, aki előzőleg a rendőrök láttán gyanúsan kezdett viselkedni: lehajtott fejjel megszaporázta a lépteit. A rendőrök a 23 éves fiatalember ruhájának és csomagjának átvizsgálásakor két mérleget, több mint százezer forint készpénzt, valamint 318 gramm marihuánát találtak, ami két félkilós kenyérbe volt elrejtve. A kenyér végét levágták és a belsejét kiszedték, hogy ily módon bele tudják tenni a celofánba csomagolt kábítószert. A fiatalember a gyanú szerint azért vette a marihuánát, hogy azt Ajkán és környékén árulja.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói másnap hajnalban békásmegyeri lakásán elfogtak egy 35 éves budapesti férfit, akitől a 23 éves fiatalember korábban a marihuánát vette. A rendőrök a házkutatáskor további 24,4 gramm kábítószergyanús anyagot és hetvenezer forintot foglaltak le. A rendőrök a két férfit – őrizetbe vételük mellett – kábítószer-kereskedelem miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Szerző

Részegen okozott balesetet a rendőr - Megtörtént a vádemelés

Vádat emelt a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség egy volt próbaidős rendőr őrmester ellen, aki szolgálati idején kívül, ittasan vezetve halálos közlekedési balesetet okozott 2016-ban Sárospatakon - közölte a vádhatóság kedden az MTI-vel.

Az ügyészség tájékoztatása szerint a fiatal rendőr és egy barátja 2016. október 8-án közös italozás után autóba ült. A jármű, amelyet a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül vezetett a sofőr, a megengedett sebességhatárt jócskán túllépve haladt. A vádlott egy kanyarban elvesztette uralmát az autó felett, amely lesodródott az úttestről, keresztbe fordult és egy út menti fának csapódott. Az autó utasa, egy 20 éves fiatal a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt, míg a rendőrt súlyos sérülésekkel, életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A férfi szolgálati jogviszonyát a rendőrség az ügyészségi nyomozás megindulása után nem sokkal megszüntette. Az ügyészség a volt rendőrt halált okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés és jármű önkényes elvétele bűntettével vádolja, és végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását indítványozta a bíróságnak.

Szerző

Autóbusz és személygépkocsi ütközött Gyöngyösön

Összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi Gyöngyösön, a Karácsondi úton kedden reggel – írja a heol.hu. 

A portál információi szerint a helyközi járat és az autó balesetében egy ember sérült meg.

Szerző