Megint metró! - Elütött egy nőt egy szerelvény a reggeli csúcsban

Publikálás dátuma
2018.02.08 09:09
Hiába is próbálkoztak, nem járt a metró - Illusztráció/Népszava fotó
 Kisdi Máté, a Budapesti Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a Széll Kálmán téren, a Déli pályaudvar felé vezető vágányon elütött egy nőt egy szerelvény. A baleset miatt a reggeli csúcsforgalom idején egy ideig nem járt a metró a Deák Ferenc tér és a Déli pályaudvar között, az utasok pótlóbuszokkal próbálhattak eljutni a munkahelyükre. 

A BKK üzenete az "ajánlattal" fél nyolc tájban jelent meg a közösségi portálon, ( ingerült kommentekkel): 

Majd az MTI negyed órával később jelentette: 

Ismét teljes vonalán jár az M2-es metró.

Azonban  a menetrend szerinti forgalom akkor még nem állt helyre, ahogy írták: annak helyreállásáig pótlóbusz is segíti a közlekedést. 

Tegnap kora hajnalban  két műszaki szerelvény ütközött össze a 2-es metró vonalán, az Astoria felől a Blaha Lujza tér felé vezető oldalon, egy ember könnyebben megsérült. A történteket, és a várható következményeket itt olvashatja. 

Szerző
Frissítve: 2018.02.08 09:33

Leugrott egy ember az Allee bevásárlóközpont emeletéről

Publikálás dátuma
2019.03.24 19:26
Illusztráció
Fotó: Vajda József
Az újbudai pláza annyit közölt, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség kizárta az idegenkezűséget, az érintettet pedig kórházba szállították.
Egy ember leugrott az emeletről a budapesti XI. kerületi Allee bevásárlóközpontban. Az Index éppen ott tartózkodó olvasója egy fotót is készített a helyszínről, amelyen látszik a vérfolt is, amely a zuhanás után keletkezett. A rendőrség és a mentők is a helyszínre siettek.

Az üggyel kapcsolatban a portál megkereste az Allee-t is, amely azt a tájékoztatást adta, hogy az egyik vendég a korláton átmászva leugrott az emeletről. A rendőrség pedig annyit mondott, hogy idegenkezűségre utaló nyom nincs, és az érintetett kórházba szállították.

Szörnyethalt egy 34 éves motoros Heves megyében

Publikálás dátuma
2019.03.24 17:44

Fotó: police.hu
Az áldozat egy személyautóval ütközött Bátor és Bükkszék között. A gépkocsiban két ember utazott, őket a mentők látták el.
Meghalt egy motoros, aki összeütközött egy gépkocsival a Heves megyei Bátor és Bükkszék között vasárnap délután - tájékoztatta a katasztrófavédelem az MTI-t. A rendőrség honlapja szerint a baleset következtében a 34 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az autóban két ember utazott, őket a mentők ellátták. 

A baleset körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja. 
Frissítve: 2019.03.24 22:02