Kupleráj egy nógrádi faluban - Ketten a vádlottak padján

Publikálás dátuma
2018.02.14 11:37
Illusztráció: AFP
Fotó: /
Kitartottság és prostitúció elősegítése miatt emelt vádat egy férfi és egy nő ellen, egy Nógrád megyei településen működő bordélyház ügyében - írja a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészség közleménye alapján a hvg.hu.

Az elsőrendű vádlott, egy 38 éves férfi 2017 áprilisában három nővel állapodott meg interneten hirdetett prostitúciós tevékenység végzésében. Megegyezésük szerint a nők a keresményük felét átadták a férfinak, aki ezért cserébe „védelmet” biztosított nekik, többször is megjelenve a tevékenység végzésére használt ingatlanban. A férfi így a prostituáltakkal tartatta ki magát. Az ingatlant az egyik nő, a 48 éves másodrendű vádlott bocsátotta rendelkezésre, úgy, hogy társai a lakás egyik szobáját használták felváltva, ő pedig az általa lakott helyiséget. 

A férfi ellen kitartottság bűntette, míg a másodrendű vádlott ellen pedig prostitúció elősegítése miatt emelt vádat az ügyészség, a férfira felfüggesztett börtönbüntetés, a nőre pedig pénzbüntetés kiszabását kérve. 

Szerző
2018.02.14 11:37

Kerítésbe csapódott egy autó, tragédia Berekfürdőn

Publikálás dátuma
2018.08.20 09:57
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock/
Az útról lesodródó autó kétszer is ütközött, sofőrje nem élte túl a balesetet.
Halálos kimenetelű karambol történt a hétfőre virradó éjszaka a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Berekfürdőn: egy személyautó a Radnóti út 5. szám előtt eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról, aztán fának, majd egy családi ház kerítésének ütközött.  
A balesetben a jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette. Utasát a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, olvasható a police.hu-n. 
2018.08.20 09:57

Vonat elé hajtott egy autó Nagykálón

Publikálás dátuma
2018.08.19 18:52
Illusztráció: Népszava
Fotó: /
Vonattal ütközött egy személygépkocsi a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállón egy vasúti átjáróban vasárnap késő délután, az autó utasai megsérültek – tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t. Az autó utasai ki tudtak szállni a járműből, de megsérültek, a mentők vizsgálják őket – olvasható a közleményben. A tűzoltók megkezdték a műszaki mentést a balesetnél, amely a Széchenyi úti vasúti átjáróban történt. Urbán Attila, a MÁV-csoport szóvivőhelyettese az MTI-nek azt mondta: Nagykálló és Nyíregyháza között szünetel a vasúti közlekedés, a helyszínelés ideje alatt pótlóbusz közlekedik. A balesetnél jól működött a fény- és félsorompó.
2018.08.19 18:52